15.6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Eifert János: ARS POETICA – NAPUTONLINE, 2019. január 18.

NAPÚTONLINE, 2019. január 18.

Eifert János: ARS POETICA

A klasszikustól a modernig – válogatás 50 év fotóiból

 

Eifert János, az immár 75 éves jeles fotóművész egy éven át tartó, 75 eseményből álló program keretében adott számot fotóművészeti, szakmai, közéleti, előadói és tanári tevékenységéről. Ennek keretében önálló és csoportos kiállításokat, workshopokat, mesterkurzusokat, kiállítás-megnyitókat, könyvbemutatókat, szakmai-művészi eseményeket, nemzetközi fotó-szalonokon, fotópályázatokon és kiállításokon való részvételt és különböző „meglepi” programokat kínált a művészet iránt érdeklődő közönségének.

„Ars poetica” c. szentesi tárlatának fotóanyagából osztanánk meg nagy szeretettel egy válogatást (mj. a képek rákattintással fölnagyíthatók).

 

„Számomra játék a fotográfia. Nagyon komoly játék. És persze jelenti a világ megismerésének lehetőségét, találkozásokat, új feladatokat és azt a szabadságot, hogy gondolataimat saját képi nyelvemen közölhetem. Nézni – látni – láttatni; ez a képíró (fotográfus) feladata, miközben ellensúlyoz a képzelet és valóság peremén.”

 Eifert János

... NAPÚTONLINE Eifert János ARS POETICA
… NAPÚTONLINE Eifert János ARS POETICA
Eifert János
Eifert Jánoshttp://www.eifert.hu/
„Számomra játék a fotográfia. Nagyon komoly játék. És persze jelenti a világ megismerésének lehetőségét, találkozásokat, új feladatokat és azt a szabadságot, hogy gondolataimat saját képi nyelvemen közölhetem. Nézni – látni – láttatni; ez a képíró feladata, miközben ellensúlyoz a képzelet és valóság peremén.”

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles