hétfő, október 18, 2021
KezdőlaphírTanulj , és közben tegyél jót!

Tanulj , és közben tegyél jót!

Gyere el a Miért MILC rendezvényünkre, ahol megtudhatod, hogyan alakult ki, miben tud többet a MILC technológia a DSLR-nél, miért jelenti a MILC a jövőt!
A belépődíj 3.000 Ft, mellyel teljes egészében a Magyar Élelmiszerbankot támogatod, aki ma a legtöbbet teszi Magyarországon a rászorulókért!

Ez egy igazi karácsonyi ajándék neked! 
Rengeteg MILC gépet, hozzájuk való objektívet próbálhatsz ki, kérdezhetsz a gyártók képviselőjétől, friss tudással, jó élménnyel leszel gazdagabb!
Mindeközben egy igaz ajándékot adsz karácsonyra azoknak is, akik valóban rászorulnak a segítségre!

Mire számíthatsz?
Összefoglaló előadást tartunk a MILC technológia kialakulásáról, érintve egy kis fotótechnikai történelmet is. Megtudhatod, hogy miért jelenti a jövőt a MILC technológia, hol tart most, kik a piaci szereplők.
A gyártók közül jelen lesznek a Nikon , Canon, Fujifilm, Olympus, Sony MILC fényképezőgépei, melyeket ki is próbálhatsz, összehasonlíthatsz, a velük készült képet hazaviheted! A Nikon, Canon képviselője személyesen is jelen lesz!

Helyszín: 
Well kommunikációs ügynökség,
1126 Budapest, Orbánhegyi út 50.
A Well ingyen bocsájtja rendelkezésünkre a tárgyalótermét, ezzel is hozzájárulva az Élelmiszerbank támogatásához! Köszönjük!

Regisztrálj a rendezvényre, és utald át a 3.000 Ft-ot a Magyar Élelmiszerbank javára! Az igazolást az utalásról küldd el nekünk akár csak egy telefonos fotón, vagy beszkennelve az info@artwork.hu email címre!

https://www.elelmiszerbank.hu/hu/hogyan_segithet.html

NoGun
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

További friss hírek