Szükség van rád.

0
0

imageKellessz a világnak…te is…én is …mindenki….
Na persze nem úgy ahogy azt szeretnénk…a világnak rabszolgák hadserege kell….
Kell hogy fillérekért dolgozz…kell hogy fillérekért termelj, majd vagyonokért vágyakozz a saját kezed munkájára.
Vágyakat keltenek benned …megmutatják hogyan lehetnél boldog…neked a piros autó kell…a piros autóban mindenki boldog…gondtalan.
Pedig a piros autó csak egy árnyék…sajnos nem a boldogság árnyéka…
Emlékeztek még a mátrixban mikor az emberek fekszenek és álmodják hogy élnek miközben termelik az energiát a robotoknak….biztos sokan kapták fel a fejüket és osztották meg a képet barátaikkal hogy figyu…mi van ha ez az igazság?
Persze hogy ez az igazság….természetesen nem úgy hogy mutatták nekünk de pontosan ez történik.
Gondolkodó emberek sehova sem kellenek….rabszolgák kellenek akik kiszolgálják az arctalan cégeket, fenntartják a redszert lehetőleg korán halnak, lehetőleg nincs családjuk, és tökéletes fogyasztók.
Ők megesznek mindent amit eléjük tolnak….
Követik a trendet…követik a példaképeiket akiket a redszer emel ki megmutatva hogy lám a legkissebb királyfiból is lehet sztár és épp elég hozzá ha meglóbálja a himbilimbijét a kamerák előtt vagy pofánfingja a nézőket…
Mi pedig…bejárunk dolgozni hogy fizethessük a hitelt a lakásra, kocsira,fagyasztott élelmiszerre vagy mit tudom én mire ami egyébként nem is kellene de ők azt mondják ettől leszek boldog hát megveszem mert boldog akarok lenni.
Ők mondják meg mikor lehet családod ha lehet, mikor ehetsz, mikor üríthetsz, és ha nem tetszik lehetsz csöves hajléktalan társadalom mocska akin mindeni átlép hát ezt akarod te?
Élni filmekben fogsz, számitógépes játékokban mert aki élni kezd a végén meg gondolkodik és aki gondolkodik az eljut oda hogy meg fog halni és abban a kis időben amit itt tölt nem ezt akarja csinálni…azt nem fogja már érdekelni a piros autó…az újabb mobil…azt nem fogja érdekelni semmi mert egységet talál ezen a rendszeren kívül….
Egységben lesz Istennel, Gaiával, Visnuval, Allahhal hívd ahogy akarod de nem lesz többé irányítható rabszolga….nem baj…kevesen vannak és a többség úgyis hülyének nézi őket dörög fenntről az arcnélküli isten….
És hogy most akkor mit csinálj te?
Mihez van kedved?
Figyelj….mindig tedd azt amihez kedved van…tedd azt ami maradéktalanul boldoggá tesz, mert ami nem tesz boldoggá az elvesz belőled…az idődből….márpedig abból kevés van…mire vársz még?

Címkék

balassagondolatokrabszolgaSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….