Színházi fotózás.

0
0

Szeretek színházban dolgozni.
Van egyfajta furcsa varázsa….tökéletesen beállított fények, az elsötétített nézőtér, mind mind hozzájárul a dolgokhoz.
Minap a Vígszínház egy próbáján vártak nagy szeretettel. A darabot Eszenyi Enikő rendezi így arra a pár órára míg ott voltam ő volt az én főnököm is. Persze mindezt nagyon kedvesen tette.
Mászkálhattam ahogy kedvem tartotta fel le a színpadon stb…
A darabról sokat nem mondhatok mivel bemutató előtt áll de biztos vagyok benne hogy elmegyek megnézni az előadást is…az egész darabnak van egy nagyon szürreális hangulata, mindez tetézve megfelelő fényekkel és remek zenei betétekkel, effektekkel.
A szereplőgárda is remek.
Lukács Sándor, Halász Judit, Reviczky Gábor, Törőcsik Mari, és még sorolhatnám
Összességében remek élmény volt. Sok fotóval és élménnyel gazdagodtam….
A bánatom csak az hogy a fotókból nem mutathatok 🙁

Majd megkérdem az Enikőt talán a blogomon lehet egy-két fotó 🙂

image

Címkék

balassaszínházszínházi fotózásvígszinházSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….