Photoshop Trükkök. Arcretusálás.

0
0


exhibicion 2
Originally uploaded by Brikac Na egy közkedvelt téma az arcretus….rengeteg féleképpen lehet csinálni én egy középutat írok most le javarészt ezt használom mert gyors és elég jó a végeredmény.
Nos mint mindig most is tőszavakban a haladóknak…..duplázd meg a réteget! A fenti réteget (effekt,noise,median) parancsal most el…az érték teljesen egyéni beállítás ergo tessék kisérletezgetni mert azzal lehet fejlődni!
Majd nyissunk rá egy FEKETE rétegmaszkot! Így az elmosás eltűnik és az alatta lévő réteg lesz látható! Namost a fekete rétegmaszkon fehér ecsettel 30,30 ecsetbeállítással szép finoman játszadozzunk a retusálandó területtel.
Ha elcseszed cseréled az ecset szinét feketetére és szépen visszarajzolod…..
Ha megvan lehet játszani az opacity-vel.
réteg összemosás…
réteg duplázás! felső rétegen csak a szemet figyeljük és megemeljük a fényt és kontrasztot amig kellőképp kihangsúlyozott nem lesz, majd fejete rétegmaszk rá és a töbit már kitalálhatjátok. sok sikert hozzá!

Címkék

photoshopSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….