Megrendelések.

0
0

Mióta külföldön élek egyszer sem voltam itthon egy két hétnél tovább, azt is kb kétévente…
Most januárig leszek itthon, mivel több sorozatomnak szeretnék pontot tenni a végére, és ehhez időre van szükségem.
imageMég Spanyolországban több megrendelést kaptam olyanoktól, akik tőlem szerettek volna egy portrésorozatot…volt aki másfél évet várt erre, ezúton is köszönöm türelmét remélem megérte.
A fotók amik születtek minden esetben átmenetet képeztek az én világom és az ő világuk között, egyfajta mezsgyét teremtettek, senkiföldjét.
Másképp nem is vállaltam volna a fotózást.
Igazából az ami megkülönbözteti az én fotóimat az átlagos fotóiktól az mindig is ott volt…nincs benne semmiféle mágia semmilyen trükk…én csak a felszínt távolítom el…a maszkot.
Nekem éppoly érdekes utazás ez mint modelleimnek…meglátni az embert a maszk mögött.
A programom nagyon sűrű míg itthon vagyok…szinte minden napra jut valami…fotózás, találkozó, kiállításmegnyitó, stb….
Lyukas napjaimat családommal töltöm….így szeretnék megkérni mindenkit aki szeretne még portrét, sorozatot tőlem jelezze előre mert különben egyszerűen nem tudom megcsinálni…Januárig még vannak napjaim csak egyeztetnünk kell.
Köszönöm 🙂

  • Link lekérése
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • E-mail
  • Más alkalmazások

Címkék

balassafotózásportréfotózássorozatSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….