Magyar nem Magyar……

0
0

Nem szoktam politizálni…nem az én asztalom.
Persze nem csak ezért nem…azért sem mert eddig az összes politikus csak hazudott igérgetett majd megtömte a zsebeit, majd a barátai zsebeit, és távozott, hogy pár év múlva friss ígéretekkel, mozgékonyabb csalival újra elhihessem neki igen! ő majd másképp csinálja…
Lófaszt. Nem csinálja másképp….
Egy koncentrációs tábort túlélt zsidó ember könyvéből kivágott részlet kapcsán (ami a december 24-i náci játékokról szólt azaz, hogy kínoztak és gyilkoltak zsidókat) érkezett hozzászólásokat olvasgattam….
úgy látom Holocaust igazából nem is volt….csak az okos és kegyetlen zsidók találták ki az egészet!
Nem is öltek embereket a nácik csak a kápók…ők is csak azért mert zsidók voltak….
Igazából csak dolgoztak ott….a kemencékben sosem égettek embereket…nem gázosítottak senkit el….az egész egy összehangolt átverés amiben minden zsidó benne van a mai napig!
És mi Magyarok…..mi szinte már már szentek vagyunk….mi nem deportáltunk embereket…se zsidókat se cigányokat se senki mást….mert mi tiszteletben tartjuk a keresztény értékrendet még akkor is amikor egy Református lelkész aktatáskával bassza fejbe a földön ülő tiltakozót…az is csak felebaráti szeretet….
Mert mi a kiválsztott nép vagyunk….mi akik fórumokon gyűlölettől fröcsögve fenyegetőzünk hogy majd mi befejezzük amit a bölcs és nagy Hitler elkezdett….mi majd kitakarítjuk a cigányokat, a zsidókat, a melegeket, a kínaiakat, az összes nem Magyar nem szent embert a mi szent földünkről!
Nem vagyok keresztény így kioktatni sem fogok senkit keresztény magaviseletről, mert bizonyára rendben van az, hogy mindig másra mutogatunk, mindig más tehet a nyomorunkról, mindig más a rossz….
gyülölködhetünk szabadon vicsoroghatunk mint a veszett kutyák a világra bizonygatva hogy mi agyműtéteket csináltunk Ekhnaton udvarában majd piramist építettünk…mi a szíriuszról, a nagy medvéről, az orionról származunk….mi Hunok, Szkíták, Dél amerikaiak, Sumérok, meg a faszom se tudja kik is vagyunk csak isten ments hogy bele kelljen nézni abba a kibaszott tükörbe amiben egy kisemmizett ország, hazugságoktól, bizonytalanságtól megriadt lakója néz vissza ránk, akinek már semmi egyebe nem maradt, mint hogy elhisz minden szart ami eltereli a figyelmét a való világról.
Átok lenne a népen? Nem biszem…az átok azokon van akik mindezek mellett próbálnak embernek maradni…Magyar embernek.
nem szittyának, Sumérnak, újnyilasnak, gárdistának, holocaust tagadónak, orioninak, táltosnak….csak Magyarnak és épeszűnek….nekik átok ez.image
image
imagePár fotó a holocaust “statisztáiról”

  • Link lekérése
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • E-mail
  • Más alkalmazások

Címkék

cigánygárdaholocaustlázármagyarnáciorbánzsidóSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….