Lloret de Mar (twilight)

0
0


Lloret de Mar (twilight)
Originally uploaded by Brikac Nem vagyok korán kelő típus, ám voltak reggelek amikor fogtam az állványt és napfelkelte előtt kimentem a partra fotózni.
Hideg januári esős reggel volt, turisták még sehol csak helyiek….illetve ők sem…..a katalánok sem szeretnek korán kelni…..
miközben kerestem egy megfelelő helyet a fotónak, a semmiből felbukkant egy korosodó emberke derekán egy nejlonzacskó egyéb ruha nuku….megmondom őszintén én úgy meglepődtem, hogy eszembe sem jutott lefotózni……ha vannak turisták az ember lát ezt azt de ez…..januárban…..
a fotó egyébként nincs photoshoppal megdolgozva a kékes árnyalat az 50 másodperces záridő velejárója a nap még nem volt fent hideg eső szitált a gép szétázott és engem legalább olyan hülyének néztek mint én a zacskós fickót…..hajnalban, esőben álldogáll a parton, miközben a kamerája szétázik, és minden tök sötét….okos…..

Címkék

gondolatokSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….