Isten vért akar.

0
0

-Imádkozni? Meghülyültél? -nézett rám haragosan
-Isten csak egy szinpadot rakott össze magának majd kiosztotta a szerepeket hogy hátradőlhessen egy kibaszott multiplexben, egy vödör vajas popcornnal meg egy bödönnyi cukrozott lével és mehet a műsor!
-Hát ki a faszom akarna egy olyan műsort nézni, amiben megállás nélkül imádkoznak és szenteskednek? -kiáltott rám
-Lófaszt! Isten akciót akar! Szórakozni akar! Nem azért van hogy a nevetséges kéréseiddel foglalkozzon, vagy hogy a nyálas öntelt ömlöngésedet nézze….vért akar! Kiontott beleket, robbanástól szétszóródott testrészeket, drámát!
Meredten néztem rá de képtelen voltam megcáfolni…..
-Tudod mi van? szerintem elbóbiskolt egy kicsit, ezért van most egy kis viszonylagos béke….bezabált a popcorból meg az üditőből és elaludt….olyan monoton szar műsort adtunk, hogy még isten is elaludt rajta!
-Bezzeg mikor ezerszámra gyilkoltuk egymást, akkor ébren volt!
-Hidd el én láttam!
-Ébren volt, és nikotinsárga ujjaival marokszámra tömte magába azt a szart!
-Elégedett volt mikor irtottuk egymást, mikor megjelentek a huszadik század mészárosai. És bár csak árnyékai voltak az elődöknek, ő azért szórakozott rajtuk, és a módszereiken.
-Érted? Nincs menyország vagy pokol, csak a színpad….
-De tudod mit? Már őszül….tudod mit jelent ez ugye?
-Lassan itt az ideje hogy felfaljuk…pusztulnia kell, és mi fogjuk megzabálni az utolsó falat ragacsos sárgásfekete mócsingig.
-Ez alól ő sem bújhat ki…ez a törvény.

  • Link lekérése
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • E-mail
  • Más alkalmazások

Címkék

balassaistenistenevésSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….