hétfő, augusztus 2, 2021

Goatness

imageFriss hírek a füzetekről!
Hosszas tanácskozás után a goatness név mellett döntöttünk….Bori egyszerűen indokolta ötletét…Kell egy kis kecskeség…
Úgy legyen!
Szóval sok visszajelzést kaptunk az árakkal kapcsolatban. És valóban…ezek a füzetek nem túl olcsók.
A papír Hahnemuhle, a bőr a pedig a csikóbőrtől akár a kígyóbőrig terjed. Ez bizony szabja az árat….60-70 euro
Sokat gondolkoztunk hogy hogyan lehetne úgy belőni az árat, hogy ne érezze senki azt “hát ezt én nem engedhetem meg magamnak”
imageÉn nem engedtem a bőr minőségéből…aki egyszer kézbevesz egy ilyen bőrbe kötött füzetet, az meg fogja köszönni 🙂
Ellenben nem mindenki akar festeni rajzolni a füzetbe, így született egy olyan verzió ami egyszerű de jó minőségű írólapokat tartalmaz…ez nem alkalmas akvarell technikákra, sem rajzolni, viszont naplót vezetni tökéletes….
imageZáródását tengeri fű fonatával oldottuk meg, belül a kivágott bőrön a díszítés is ez befűzött kagylóval…..
imageMérete 10,5/16,5 cm így könnyen zsebbe fér vagy kissebb táskákba….
imageTermészetesen egyedi darab, nem szándékozunk két ugyanolyat csinálni…..
Reméljük elnyeri tetszéseteket, és kapunk annyi kedves szót és dícséretet mint legutóbb……

ui: készül a fotós füzet!

imageimage

Címkék

balassabőrfüzetgoatnesskecskerámpaySokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….

További friss hírek