Felhívás!

0
0

imageA telet mint már évek óta idén is otthon, Magyarországon töltöm.
Persze sok a betervezett munka, és a sorozataimmal is foglalkozni szeretnék.Télre terveztem karitatív munkát is….akik rendszeres olvasói a blognak azok tudják hogy nem szeretem ha ingyen munkára kérnek fel ahogy ezt le is írtam azelött….az egy másik helyzet ha én ajánlom föl. Hiszem, hogy azt a tehetséget amik a képeim sava borsát adják, azt ajándékba kaptam. Hogy kitől azt mindenkinek a hitére bízom. Azt is hiszem, hogy nem azért kaptam, hogy felhalmozzak minden vackot életem során és gazdagnak mondhassam magam. Gazdag vagyok a családommal.Ezért szeretném felkérni azokat az alapítványokat, szervezeteket, akik beteg gyerekekkel, mélyszegénységben élő gyerekekkel, ne adj isten éhező gyerekekkel kapcsolatosak, keressenek meg.Szép számmal van olyan fotóm amit fel tudnak használni, illetve elég jártas vagyok prospektusok, grafikai anyagok, megtervezésében, arculattervezésében.Szívesen segítek nekik….a fent leírtakból könnyűszerrel levonható hogy gazdag nem vagyok…de ha egy fotóval vagy egy kis billentyűkoptatással akár egy gyereken is tudok segíteni, már megérte.Titeket kedves olvasók arra kérlek osszátok meg az információt hogy eljusson mindenhova ahol szükség lehet rá. Köszönöm.

ps: Amelyik szervezeteket ismerem, azoknak már írtam természetesen de mire az eljut oda ahova kellene….. 🙁

fotobalassa@gmail.com

Balassa. 

Címkék

balassafotógyerekekmélyszegénységunicefSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….