5 C
Budapest
Tuesday, April 23, 2024

Eugénia, a végzet sertése.

Rendhagyó és csodálatos eseményre hívjuk minden érző szívű embertársunkat. Nevezhetném fotós workshopnak, de a jelen esemény jóval magasabb szinten rezeg, mondhatni már már az élet értelmét fejtegető kissé testszagú filozófus alsógatyáján megkötött és rögzült bizonytalan formájú sárgás folt peremvidékén kapirgálunk csepp zuzmót egy majd éhenhalt jávorszarvasbébinek aki ragyogó szemekkel néz a sarkvidéki fagyott éjszakába, az égre kiáltva az eltelt évmilliók egyetlen valós kérdését.
EUGÉNIA! Ez a név egybeforr mindennel ami a végzet felé halad az entrópia kanyargós ösvényén, mindennel ami sorsában hordja végzetét ami halálra született az első perctől fogva, és ennek tudatában járja az élet ösvényét a szenvedés szilánkjaitól felszaggatott lábakkal, vérző tagokkal, összeszorított foggal várva azt, ami végre megszabadíthatja e világban való kínjaival terhes létezésétől.
Ne hagyjuk hogy az empátia apátiába fordulva eltakarja szemünk elől minden érző létező árnyat vető lény szenvedését.

Az előadás hajnalban kezdődik az ól előtt!

Szátylaki Ühümér előadja a fájdalmas természetanya januári siratódalát amit állva könnyezve kéretik meghallgatni ha valaki elfojthatatlan kényszert érez a harsány zokogásra, vonyításra kérjük ne fogja vissza magát.

A modern balett után közösen elénekeljük a himnuszt és meghallgatjuk Khribbitz Emőke, Óda a disznósajtba ragadt hónaljszőr hajnalairól című hőseposzát, amivel több száz éve először sikerült háttérbe szorítanunk a vogon költészetet, és egyúttal újra felvirágoztatva a már már feledésbe merült földi poétizmus.

Elővezetik Eugéniát, majd Bhanuprakash Mathsyendra jóga oktató és központi fűtés szerelő másfél órás szattyanmalahagra jógát tart Eugéniának és természetesen nekünk akik csatlakozunk hozzájuk erre a karmafeszegető, csakrapattintó, auravillantó csodához amit most először és utoljára élvezhetünk Eugénia társaságában bátrabbak röföghetnek is kicsit neki, de ettől szinte biztos hogy elérzékenyül így készüljünk egy közös nagy sírásra a jóga végén!

Egyesével elbúcsúzunk Eugéniától egy erre a célra fenntartott kisméretű sátorban, ahol mindenkinek lehetősége lesz személyes eszmecserére, lelki gátak feloldására, terápiás módszerek alkalmazására önmaga vagy Eugénia felé kivetítve azt. Sajnos intimitásra itt már nem lesz lehetőség így aki szeretné megölelni megcsókolni az talán még belefér de többre nem ad lehetőséget a sátor és a szigorú hóhér.

Eugénia a kínpadra vezettetik és homloklebenye szétroncsoltatik ezzel tudattalan és fájdalommentes állapotba hozva őt, míg hideg acél hatol nyaki erei közé kiontva gőzölgő vérét a hideg kövekre. Míg Eugénia méltóságteljesen távozik mi csendben felmossuk összeesett fotós társainkat kikből a chi teljesen eltávozott. A teljesen kiürült chitartályukat megtöltjük szatmári szilvachível, vagy egy kis tököli guggolgatós chivel. Ezek után a munka folyhat tovább. Eddigre Eugénia vére már úgysem folyik tovább hisz már gondos kezek tartós epillációt végeznek rajta kis tűz segítségével ami mellett magunk is melegedhetünk és kihasználva a gyönyörű drámai fényeket amik Eugénia fenekére esnek, majd az őt perzselő ember arcáról pattannak a mennyezet felé, csodálatos képeket készíthetünk.

Miután végeztek Eugénia bikinivonalával és teljesen sima divatos fényt kapott a bőre, eljött az idő ahhoz a ponthoz, ahol Eugénia nagyban hasonlít nagyanyám régi bükkfa szekrényére aminek eltűnt a kulcsa…valahogy ki kell nyitni! Nyissuk ki Eugéniát!

Itt figyelhető meg leginkább az entrópia hiszen a szervei testen kívül is gyönyörűen mutatnak de mégis csak valami visszafordíthatatlan gondolat kering bennem, míg Bhanuprakash mester zokogva indítja újra a fűtést az ólban, Ühümér gyors szenvedélyes táncba kezd de mikor többesszer csúszik el Eugénia húgyhólyagján megszégyenülve a sarokba áll és duzzog. Mi persze fotózunk és gyönyörű megkapó fotókat készítünk ezen a nagyon különleges helyszínen.
Közösen utoljára elbúcsúzunk Eugénuiától majd végigkóstoljuk a testvéréből készül már kész termékeket. Sírunk. De csak kicsit mert kurva finom.

A workshop teljes bevételét Eugénia hátrahagyott gyermekeinek ajánljuk.

image

Mindez február 9-11-én lesz
Nem…nem vicc volt…lesz rendes kiírás is de ezt nem bírtam kihagyni 🙂
Kétszer négy ember jöhet velem. Egy-egy napos meló lesz gyönyörű terepen, olyanoknak akik szeretnének többet tudni a riportfotózásról és gyakorlatra van szükségük. Eugénia ott lesz! És te? 😀

image

Címkék

balassadisznóvágásEugéniaworkshopSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
686FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles