epizod9

0
0Adam historiaja.

Adam egy kissrac volt ai elol lakott a kapunal apjaval akit lacinak hivtak…laci hires volt….nem mentek el vele a prostik sem…legalabbis a hazban lako prostik azt mondtak ok meg elni szeretnenek…na nem attol feltek, hogy megoli oket mert rendes ember volt csakhat a joisten hol ad hol elvesz, neha kicsit elszamolja magat es valahova kicsit sokat ad….

Na egyszo mint szaz apja hirneve mellett felnovo adamka bizony szamos problemaval kuzdott. (talan emlekesztek a kiskolokre aki szamtalanszor felmaszott a hidra hogy ugrik?)
esett egy nap hogy jovok hazafele a sulibol es latom hogy par ember all a kert szelenel bamulnak befele…mi az isten lehet ami a fel hazat megmozgatja?
Fogtam magam es beturtam magam en is a bokrok koze es addig izegtem mozogtam amig elem nem tarult adamka (aki mellesleg max 4 eves volt) es egy hasonlo koru roma kislany aki bizony moralis problemaval allt szemben…m nelkul.
A masodik emeletrol ahol a kislany lakott viszonylag jo ralatas volt a kertre es mikor joanyja kiment megnezni hogy a puja jatszodik e vagy sem, eszement sikitasba kezdett…Mondjuk hasonlo esetben en szo nelkul lerohannek es szetszednem oket mintsem kiabaljak meginkabb felhivva a figyelmet a jelenetre…es ha mar kiabalni akarok akkor se kiabalnam azt hogy – Dikk ma hat szop…ják a lanyomat! mindezt az otodik oktav korul Jimmy Magassagaban es 140 decibellel amit a prodigy is megirigyelt volna a szigetfesztivalon….
Hat ezt a napot hosszu evekig emlegette az egesz haz….

Címkék

CsaladtortenetSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….