Epizód-X (avagy a hülyeség Nobel díja!)

0
0

Nos az epizód általában nálam családi szösszeneteket takar ám most kissé eltérünk ettől….
Minap éjjel dolgoztam  a Hotelben kollégámmal….kora tavaszi szezon van, ergo nagypapák, nagymamák, és igen eltérő problémák, mint nyaranta amikor naponta verekedés, sarokba hányás, részegen fetrengés van….
az emberek rendszeresen hagynak a szobában dolgokat….a fiatalok általában piát, fogkrémet, sampont, óvszert…..
Az öregek gyógyszert, gatyát,szemüveget stb…..
A tegnapi eset nálam megnyerte az év hülyéje díjat….Nos ismerős a mondás hogy otthagyod a fogad fiam! Gondolom senki sem lepődne meg ha azt mondanám hogy valaki a szobában felejtette a műfogsorát….megesik emberi dolog a reggeli rohanásban a reggelizőasztalhoz majd a buszhoz….ám sokkal egyedibb eset amikor valaki a szobában felejti a Lábát!!!!
Ami per pillanat barna zsírpapírba csomagolva figyel a recepción!!!!! felbélyegezve!!!
Namármost ez vagy egy igen szórakozott valaki akinek nem tűnt fel hogy darabos a járása…..
Vagy komplett kollekciója van műlábakból és a napi divat szerintit vette fel….nem tudom de komolyan mondom éjjel a rosszullét kerülgetett a röhögéstől :))))))))Sokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….