epizod 7

0
0


Nos mivel lehet hogy a budos eletben nem lesz tobbet mar szamitogepem de igeretemet be akarom tartani folytatom a sorozatot ekezetek nelkul amig vegre ujra nem elesztik azt a dogot….

naszoval hazugsag lenne azt allitani hogy jo vagy akar hagyomanyos gondolkodasu gyermek lettem volna….ime egy pelda:

Egy nyari napon anyammal kimentunk a csepeli strandra ami annyiban szamitott ritkasagnak hogy anyam aznap vette a faradtsagot hogy foglalkozzon velem valamelyest….a kozepes medenceben lotyogtunk amikor ramjott a pisilhetnek….kozoltem is jo anyammal hogy nekem ki kellene mennem mire o ravagta hogy jol van lacika most pisilj a vizbe nem gond…”az vesse az elso kovet aki nem csinalt meg ilyet” talan itt mutatkozott eloszor meg isteni logikam es minden korlatot maga ala tipro zsenialitasom, ugyanis en a hatarozott anyai utasitas ellenere fogtam magam kimentem a medencebol majd a lepcsorol minden arcpir nelkul belepisiltem. Na anyam akkor tagadott le talan eloszor…..

Kesobbiekben szamos gondot okozott ez a gondolkodas….
Nagyapam alatt parszor kiastam a letrat amit neha hajszallal uszott meg, illetve egyszer a garazs ele a kereknyomaba beleastam egy acskapcsot, mert eppen csapdakeszito kedvem volt. Emlekszem az oreg kiszallt a kocsibol es hosszan nezegette a kapcsot es nem igazan ertette ki az az idiota aki igy akar kiszurni vele nem igazan elrejtve a dolgokat….en meg nem ertettem miert nem megy tovabb?

Címkék

CsaladtortenetSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….