Előző Életek

0
0

                                                                                             
Biztonsági cég, felvételi iroda.Budapest.

  • Van elég vér a pucádban? kérdezi egy negyvenes öltönyös törpe.

-figyelj te kis öntelt arrogáns seggdugó….ha van valami melód mond azt ne kérdezgess faszságokat….gondolom mert ha kimondanám nem lenne munkám…-Van.  felelek tömören-Helyes! akkor holnap kezdesz a darálóban! Örs vezér tér BKV székház, reggel hat óra!Csípős hideg van reggel….zúzmara lep mindent….lassan sétálok a őrszoba felé….magamfajta nagydarab kopasz fickó fogad…-szevasz öltözz át aztán bemutatlak a többieknek szól….a sötét szoba sarkában egy cigány srác ül lassan eregetve a füstöt….igényesen öltözve körszakálla mértani pontossággal vágva….méreget…mifelénk nem okos dolog félrenézni…állom a tekintetét…. -Mi van colos nem tetszik valami? köpi felém……Megvonom a vállam és elsétálok átöltözni….ismerős gyerek de nem ugrik be honnan…veszélyes ezt tudom zsigerből és a nagydarab sem kertészlegény….Pisti vagyok szól a nagydarab és kezet nyújt…csak annyira szorítom meg hogy jelezzem nem taknyot tartok a kezemben….. -Janika vagyok pattan fel a srác a sarokból és flegmán nyújtja a kezét….látom rajta hogy nem teszem neki és elég lesz egy rossz pillantás, hogy nekem essen…..Napokig tartó szopatás ami minden új húsnak kijár…Janika alig beszél velem….Pisti se túl sokat….egy Karcsi nevű kigyúrt bájgúnárral osztanak össze aki senkinek sem szimpatikus.Valamin vitatkoznak az őrszobán….janika nagy zöldséget mond….kijavítom és egyben mivel a téma hasonló volt kicsit magyaráztam matematikáról kvantumelméletekről a fény természetéről stb…..Janika lassan végigmér…. -már csak egy ilyen okoskodó faszfej hiányzott ide veti oda Pistinek, majd fejcsóválva kisétál….Faszán bevágódtam….
Folyt köv…..

Címkék

balassagondolatokírásokPrivátszférasecuritySokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….