Biztos?

0
0

Bevallom néha elgondolkodom van e értelme annak amit elindítottam….van e értelme hetekre itthagynom családomat, gyermekeimet, és hazamenni tanítani.
Eszembe jut nekem is sokszor mint egy kis kopogtató manó hogy:
-Hahóóó hol éri ez meg neked?
-Nyersz te ezzel bármit is?
-Normális ember nem csinál ilyesmit!
Rendre ehalgattatom a hangokat, de az árnyékuk sokáig megmarad és átjár a bizonytalanság hogy valóban jó dolog e az amit készülök tenni?
Sokszor mikor a Goatness dolgaival foglalkozom nem zenét hallgatok hanem igehirdetést a Pasaréti útról.
Épp Kálmán bácsi (Cseri Kálmán) húsvéti beszéde került fel aminek örültem mert ő volt a jegyesoktatónk és anno nagyon megszerettem az öregedő lelkészt. Furamód beszéde úgy passzolt a problémámhoz mint tojás a héjához és ismét megerősített abban hogy minden a legnagyobb rendben van és minden jó úton halad.
Sokan támadnak ahogy közeledik a kezdés egyre többen. Próbálták ellehetetleníteni az oldalt, eltávolítani engem a facebookról stb. Sokan nem értik miért megyek haza és miért ingyenes, csapdát sejtenek, hátsó szándékokat…..
Hallgassátok meg Kálmán bácsi igehirdetését. Minden benne van amiért hazamegyek, és amiért hálás vagyok hogy sokan vagytok, és haza tudok menni átadni azt a keveset amit kaptam.
Otthon nem fogok elfelejteni bemenni Kálmám bácsihoz megköszönni neki a megerősítést.

Itt meghallgatható.

Sokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….