Bazár

0
0

Telefontöltő, elosztó, régi walkman…..turkálok a fiókban, keresgélek…..
Semmi….
Újjabb fiók, újabb keresgélés….semmi….
Kell hogy legyen valami….valami amit még nem vettem észre….bármi…..
Laposüveg…..ez az!
Krómozott szép laposüveg….zsebrevágom megvakirgálom a kutya fejét és már megyek is….
Pár sarok….komótosan lépek be a bazár pincehelyiségébe.
-Szia Laci! szólok a bazárosnak
-Adjonisten! köszön vissza….
-Van itt valami amit eladnék……
-Mutasd….
Átadom….nézegeti…..
-Nem kell…..vágja rá….
-Ne bassz már Laci…tudod hogy nem gagyi…..
-Tudom de akkor sem kell….
-Mondj rá valamit….fogom kérlelőre….
-Nem…nem kell…nem tudom eladni…
-Itt a kilencben? Nem a faszt nem…..kéne vennem valami kaját…kutyának is….
-Adok egy ötszázast….
-Rendben.
Irány a bolt….holnapig megvagyok…csak holnap is kell majd valami amivel meggyőzöm…..fiókokban kutatok fejben miközben leveszem a polcról a kenyeret……imageRégi történet és nem is a legkedvesebb minap azonban hogy itthon voltam arra sétáltam és benéztem a bazárbaLaci meglepődött és örült nekem…elbeszélgettünk nevetünk és kattintottunk párat…Ime Laci és a bazár a mester Utca sarkáról…

  • Link lekérése
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • E-mail
  • Más alkalmazások

Sokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….