A talpraállás evangéliuma.

0
1


image

Életem folyamán rengetegszer kerültem padlóra hol anyagi, hol érzelmi szinten de sosem maradtamott, és amíg élek nem is fogok. Újra és újra talpraállok, és minden ütéstől még ha aljas mélyütés isegyre és egyre erősebb és erősebb leszek. Sokszor csináltam így nagy rutinra tettem szert mint azújra talpraállásban mint a visszaütésben…a talpraállást elmondom nektek hátha akad olyan akielőször került padlóra, és úgy érzi örökre ott marad…Nem…nem fogsz ottmaradni, bár az elején valóban úgy tűnik.
Első lépésGyászold meg amit meg kell gyászolni! Adj magadnak időt, legyél gyenge,hagyd hogy összedőljön a világ hiszen új alapokra kell helyezned mindent ahhoz pedigsemmi szükség romokra! Lesz egy pillanat amikor megjelenik egy csepp világosság….akár egy régi kedvenc sláger, egy találkozás egy régi baráttal, egy jó hosszú útegy éjszakai sztrádán, vagy egy ölelés is hozza meg de ragadd meg és ne engedd!
Második lépés:Rakj rendet! Nagyon fontos hogy a környezetedben rend és tisztaság legyen…ez az első lépésahhoz hogy a fejedbe is beköltözzön a rend. Legyen minden dolgod a helyén, vegyen körberendezett tisztaság és így már meg tudsz indulni. Sokan gondolják hogy a férfiak nem tudnakrendet rakni….óóó…ilyet is csak az gondol aki nem látott még férfit takarítani egyedül.Lehet hogy kíméletlenül kihajigál mindent ami nem kell már, de utána olyan katonás rend lesz,hogy bármelyik képzett háziasszony vigyázzba vágja magát!
Harmadik lépés:Engedd szabadjára a szörnyet! Engedd el az összes elfojtást, vágyat, mindent ami előremozdít,és dolgozz úgy mintha az életed múlna rajta! (amúgy az múlik rajta) Égess fel minden hidat,hogy eszedbe ne jusson visszalépni…akármi is küldött a padlóra ne adj neki újra esélyt hogy aközeledbe férkőzzön…na persze ha úgy érzed ijede visszaütni és kitaposni a beleit(szigorúan elméleti síkon!!) ne fogd vissza magad! Hulljon a férgese :)Itt elnézést kérek azoktól az olvasóktól akik a békés megoldás hívei jómagam is az volnék,de azt is tudom, hogy kurva jó érzés amikor felállsz egy nagy pofon után, véres vigyorral,és akkorát ütsz, hogy a másik jó ideig ott marad ahonnan te épp felálltál.
Negyedik lépés:Munka! Dolgozz! Egyrészt boldoggá tesz ha valamiben sikeres vagy másrészt ha már rend vankörülötted, a fejedben is akkor épp ideje visszatérni a körforgásba! Ha anyagilag kerültél padlóraakkor ez teljesen kézenfekvő, ha érzelmileg akkor is rengeteget segíthet!
Ne felejtsd el milyen mélyről álltál fel és mosolyogj…Tudd mennyit érsz…És tud mások mennyit érnek…Így már menni fog 🙂
Menj!

Címkék

balassapadlópozitív szarságszardmárleaztmenjtalpaállásSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….