A második legszebb karácsonyi ajándék.

0
0


Az első legszebb karácsonyi ajándékot tavaly Januárban kaptam Boritól…kicsit megkésett ugyan de életem legnagyob ajándéka lett.De most térjünk át a másodikra….Még Decemberben beszéltem Alessandroval….na jó kezdjük az elején.Sok sok éve mikor elkezdtem fotózni töltögettem fotókat a fotóvilág oldalára ami ugyebár a Digitális Fotómagazin oldala.Hát érdekes képek voltak annyi szent….rögtön kaptam is egy jóadag negatív kritikát a képekre, amitől művészi őméltóságom azonnal felhúzta orrát és távozni készült az oldalról.Meggátolt ebben egy hozzászólás Dékán Istvántól akinek tetszettek a képek, és kicsit Bavaris világot vélt felfedezni bennük….Na dagadt is a mellem főképp miután megnéztem Alessandro Bavari weboldalát….na oda voltam meg vissza és elindultam mint fotós hogy majd én megmutatom.Alessandroval rövidesen felvettem a kapcsolatot hogy szeretnék tanulni tőle és legnagyobb meglepetésemre visszaírt!Voltaképp azóta kissebb nagyobb megszakításokkal tartjuk a kapcsolatot.Történt decemberben hogy nem találtam meg egyik munkájának a címét a neten, és írtam neki, hogy dobja már át ha épp ráér…átküldte és ismét beszélgettünk kicsit, mialatt szemére hánytam, hogy évek óta zárva a weboldalán a Shop, és én szeretnék legalább egy pici Bavari képet a falamon tudni.régi barátságunkra hivatkozva elkérte a címemet hogy küld valamit karácsonyra, de őszintén bevallom álmomban sem gondoltam ilyen ajándékra.Díszdobozban aláírva megkaptam a Sodoma E Gomorra sorozat limitált szériáját, egy kis üzenetet, és a Metachaost full hd minőségben! 

image

Címkék

ajándékalessandro Bavaribalassakarácsonymetachaossodoma e gomorraSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….