5. epizód

0
0image
Nos hát a Gejzánál egy fokkal jobb Gusztinak is megan a saját sztorija….emlékeim szerint elsők között kezdett el magyarországon biztonsági őrködni, amitől aztán piszkos Harry szintre emelte magát. Sok tulajdonsága megvolt hozzá…teszemazt dohányzott….mivel ő is a clasicc kategoriába tartozott nem vetette meg az italt. Történt egy nap, hogy mata részegen tántorgott haza…már az is jelentős teljesítmény volt, hogy fel tudott botorkálni az emeletre….
Felérve azonban szembeszökő tényként érte a sodrofával felfegyverzett asszony az ajtó előtt. Jó messziről kiszúrta, így reagálni is volt ideje. Reakcióját jócskán befolyásolta, hogy tudta egy egész ház bámulja produkcióját. Így aztán sutba dobta piszkos Harry itt hasznavehetetlen figuráját, és szinte varázsütésre előszökellt Bruce Lee. Mérsékelten gyors, ám annál darabosabb mozdulatokkal közeledett élete szerelme felé, aki sztoikus nyugalommal várta. Mikor közelebb ért előbújtak a közelgő csata hangjai, amik leginkább Linda menstruációs görcsökre emlékeztető jajgatásához voltak foghatóak.
Kis sárkány amint lábközelbe ért elindított egy halálos harántrugást, ami már Danny Glower-nek sem ment a halálos fegyverben….
Ő csak egy vizespalackot rúgot le míg Kis Sárkány a mozdulat befejezése előtt merendítő csapást szenvedett el az analfabéta, de annál gyorsabb fehérnéptől.
A csapás balról érkezett aminek következtében a tehetetlenségi erő a korlátnak sodorta a rugás közepénél járó önkéntes Bruce lee-t amin egy balettáncos könnyedségével és egy középkorú vájár erejével szaltózott át egyenesen bele a lakásuk alatt lévő rózsabokorba.
Azt hiszem ez volt az utolsó alkalom hogy bepisiltem a röhögéstől.
Ismeritek a mondást…nincsen rózsa……hát ezt ő testközelből meg is tapasztalta.
Az a pár másodperc néma csönd amíg magához tért, egy pillanat alatt foszlott semmivé, és átadta magát a sikitozva síró Guszti, és a hasonlóképp sikítozva röhögő
Nagyérdemű lakóközösség között.
Négykézláb mászott vissza az elsőre, és eltekintve a rózsák töviseitől, és porrá égett büszkeségétől, semmilyen maradandó károsodást nem szenvedett.

Folyt köv.

Címkék

CsaladtortenetSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….