36

0
0

Harminchat évvel ezelőtt anyámnak már fájásai voltak és alig öt percel éjfél előtt megszülettem…persze utána sokszor gondoltam bár meg sem történt volna…mindennapi depressziónkat add meg nekünk ó uram.
Nem is tudom, de ha Bori meg Emma nem lenne már nem élnék…nincs kedvem kifejteni miért de már alulról szagolnám az ibolyát…
Anyám harminchat évesen halt meg…
Kifeküdtem a fűbe…szeretem az illatát, a hűvös érintését….Brian Eno: Under Starját hallgattam….ahogy fújt a szél picit megint gyerek lehetem….jó volt….
Ja és minap jubiláltunk….sose rúgtam még szájba 15 hónapos gyereket…na Emmát sikerült….oké oké ő esett rá a lábfejemre pofival, de az eredmény igen hasonló volt…
1. Darab visító gyerek aki püföli a lábfejemet,
2. Egy darab apa aki frászt kapott.

Na mindegy…a hatos az tökéletes szám…és hat szorozva hattal az harminchat…akkor most vagy tökéletes vagyok a négyzeten, vagy…….

Címkék

balassaehszületésnapSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájha…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….