24 C
Budapest
Sunday, July 21, 2024

Zoom-bajnok bridge fényképezőgép a Samsungtól | fototv.hu

Már Magyarországon is kapható a Samsung legújabb, 16,2 megapixeles, 26x-os zoomátfogású kompakt fényképezőgépe, a WB100, amely a gyártó első bridge kategóriába tartozó fényképezőgépe.

A WB100 ?hidat? képez a kompakt és a tükörreflexes fényképezőgépek között: kiváló képminőséget kínál, miközben hobbifotósok számára is egyszerűen kezelhető marad. Beépített objektívje nagylátószögnél kiemelkedő, 22,3 mm-es gyújtótávolságot kínál, de tele állásban sincs szégyenkeznivalója, hiszen az 580 mm-es érték segítségével akár madarak vagy vadállatok fotózására is alkalmas.

Érzékenységi tartománya ISO80 és 1600 között állítható, így még gyengébb fényviszonyok között pl. erdőben vagy napnyugta után is könnyedén készíthetők vele képek. Azok, akik élményeiket nemcsak álló-, hanem mozgóképekben is szeretnék megörökíteni, a Samsung WB100-zal HD felbontású videókat is rögzíthetnek, amelyek felbontása maximum 1280 x 720 pixel lehet 30 fps sebesség mellett. A képek és videók visszanézése a hátoldali, 3 hüvelykes LCD kijelzőn lehetséges. A 4db AA akkumulátorral vagy elemmel működő gép HDMI kimenettel is rendelkezik, így a felvételek egyszerűen visszanézhetők az LCD vagy LED TV-ken is.

A WB100-zal készített képek speciális effektekkel formázhatók: a Smart Filter, Magic Frame vagy a Split Shot funkciók segítéségével a felhasználók kiélhetik kreativitásukat, a 3D Photo funkció pedig minden képet három dimenzióban jelenít meg ? amelyek 3D-kompatibilis monitorokon és televíziókon minden más ábrázolásnál szemet gyönyörködtetőbben jelennek meg.

A Samsung WB100 már kapható hazánkban, ajánlott bruttó 57.900 Ft fogyasztói áron.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles