23.9 C
Budapest
szombat, augusztus 13, 2022
Kezdőlap!frissítveXII. Fotó Art Fotós Fesztivál | fototv.hu

XII. Fotó Art Fotós Fesztivál | fototv.hu

Július 1-3. között a Fotó Art magazin immáron 12. alkalommal rendezi meg a FOTÓS FESZTIVÁLT, a rendezvénynek idén Eger ad helyszínt.  

 

Szeretettel várunk minden hobby és profi fotóst! Az előre regisztrált vendégek 30.000,-Ft értékben kapnak vásárlási utalványt a fotós relikviák mellett. Regisztrálj még ma! A baráti hangulatú eseményre közel ezer a fotózás iránt érdeklődő, technikai és gyakorlati ismereteiket bővíteni kívánó vendéget várunk. A központi helyszín az Eger & Park Hotel, itt kapnak teret a rendezvény támogatói is. Az előadások, vetítések és a műtermeket is itt rendezzük be. A műtermi modellfotós helyszínek mellett külső témákat is szerveztünk, ahol csinos modelleket lehet fotózni. A fesztivál programjairól híreiről a www.fotosfesztival.hu oldalon lehet bővebben olvasni.

Hagyományteremtő célzattal idén egy Guinness világrekordot is felállít majd a Fesztiválon résztvevők népes tábora! "A NAGY VILLANÁS" avagy 4-500 vaku villan egyszerre az egri Dobó téren.

Sztárfotósok a Fesztiválon: Bakcsy Árpád ételfotós, Boros István glamourfotós, Kasza Tibor fotós-média személyiség, Polonyi István divat-modellfotós, Tombor Zoltán divatfotós.

A természetfotózás szerelmeseinek a páratlan szépségű Bükk hegységnek és a Bükkaljának csodálatos környezete ad majd felejthetetlen élményt. Minden természetfotós helyszínünkre buszokkal szállítjuk a természetfotózás szerelmeseit.

Akik szeretik megragadni a pillanatot, szeretik megörökíteni azt, amit csak egyszer lehet, azoknak ajánljuk a sportfotós helyszíneinket. Idén még több sporteseményt tervezünk.

Az esti programokat színesítik a digiporáma show-k.

Eger városa gyönyörű épületeket, szökőkutakat és tereket rejt magába, azok számára, akik szeretik a tér és forma kompozíciókat, igazi fotós csemegének számít. A rendezvény három napja alatt így lehetőséget biztosítunk a technika kipróbálására minden fotográfiai témában. A magazin szakírói és fotós iskolánk oktatói minden elméleti és technikai segítséget megadnak a gépek kipróbálásához. Napközben előadásokra várjuk vendégeinket, péntek és szombat este a művelődési központ

színháztermében tartunk vetítést.

Regisztrált vendégeink kipróbálhatják a legújabb fotós eszközöket éles helyzetben!

Idén is külön pályázaton díjazzuk a fesztiválon készült legjobb képeket. A pályázatra szánt díjalap közel 1 MILLIÓ Forint!

Mindenkit szeretettel várunk!

Regisztrálj most, hogy megajándékozhassunk téged is!


www.fotosfesztival.hu

www.fotoartmagazin.hu

www.fotosiskola.hu

 

Budapest
tiszta égbolt
23.9 ° C
24.4 °
21.3 °
55 %
2.2kmh
0 %
szo
30 °
vas
32 °
hét
34 °
ked
35 °
sze
36 °

További friss hírek