8.9 C
Budapest
Tuesday, April 23, 2024

Videós szörnyeteg lesz Lumix GH4 | fototv.hu

A CES kiállításon a Panasonic standján sétálgatók egy igazán különleges fényképezőgépre lehetnek figyelmesek, hiszen egy vitrinben ott figyel a gyártó MILC Micro 4/3 rendszerének legújabb vezére, a Lumix DMC-GH4. A fényképezőgép hihetetlen minőségű videofelvételre lesz képes, ráadásul mindezt 4K felbontásban teszi majd.

Panasonic Lumix GH4 a CES kiállításon

fotó: smallcamerabigpicure.com

A GH3 fölé pozícionálja majd a Panasonic a készüléket, a kiszivárgott specifikációs elemek leginkább egy érzékelő szabadalmi adatai alapján lettek kalkulálva, hivatalosan nincs még közlemény a bel tartalomról. De a 4K videó felvételre képes szenzor majdnem biztosan tudni fogja 4:2:2 színteret 10/8 bit kimeneti tömörítés mellett. MP4 formátumban 200Mbps bitrátájú lesz az All-I videó vagy 100Mbps-os az IPB. Lesz a készülékben Time code és 3G-SDI, XLR adapter. A szenzor vérhatón 16 millió effektív képpontot tartalmaz majd, a legrövidebb zársebesség 1/8000.

Kijelzők terén is erős lesz a Lumix GH4, 1 millió képpontot kap a kihajtható OLED LCD kijelző és 3 millió pixeles lesz a szintén OLED EVF kereső.

A megjelenéskor a váz ára várhatóan 2800 euró körül fog mozogni.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
688FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles