3.4 C
Budapest
Monday, December 11, 2023

Vidám portrék egy pohár tejjel az arcon | fototv.hu

Láttunk már képeket, melyeken a fotós tejet használ, például feldobott pohárból folyik ki a tej vagy emberek fürdenek tejben. De Alexander JE Bradley párizsi fotósnak különleges ötlete támadt: Képein a pohár tejet az emberek arcába zúdítja!

Alexander JE Bradley fényképe

A nagy képsorozat megvalósítása egy baráti parti szervezése közben kezdődött. Ki tudja, miért, egy tejjel leöntött ember képét kereste az interneten, de bármilyen sokáig szörfölt, nem járt sikerrel.

Mivel nem akart egy tej nélküli nyomasztó világban élni, elhatározta, hogy az első képet maga készíti el. Aztán megkérdezte egyik barátját, eltűrné-e, hogy tejet löttyintsen az arcába. A fiú igent mondott, a többi már történelem. Jó móka volt, mindenki élvezte.

Így indult a képsorozat, azóta már rengeteg kép készült különböző emberekkel, különböző helyeken. ?Átlagosan hat kép készül, míg a tej beborítja a modell arcát. Nagy kihívást jelent a legmegfelelőbb pillanat kiválasztása" – mondja Bradley.

Az eredményt itt találják:  http://www.alexanderjebradley.com/milk.html

Egyszer egy csapat gyerek figyelte a fotózást, és úgy gondolták, ezt ők is meg tudják csinálni. A szülők sem tiltakoztak így a kép rendkívül jól sikerült.

Alexander JE Bradley fényképe a gyerekekkel

Bradley kedvence a Cookie Man, egyike az első sorozat képeinek.

Alexander JE Bradley fényképe

A fotós azt mondja, a sorozat mögött nincs mélyebb elgondolás. Ha az emberek mosolyognak a képeken, az nekem elég.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles