Verbatim hordozható tápforrások | fototv.hu

0
0

Legyen szó kisebb vagy nagyobb teljesítményű mobil töltőről, AA elemmel hajtott vagy extra keskeny kialakítású Lithium ion akkukról, a Verbatim eszközeivel akár plusz 10 000 milliamperóra plusz energiát vihetünk magunkkal.

Sajtóbejelentés:

A Verbatim bemutatta új Portable Power Pack termékcsaládját, kiegészítve ezzel díjnyertes szórakoztatóelektronikai termékvonalát. A Portable Power Pack modellek segítségével a felhasználók hosszabban beszélhetnek, több zenét hallgathatnak, tovább játszhatnak és több videót megnézhetnek anélkül, hogy aggódniuk kéne az akkumlátor lemerülése miatt.

“A hordozható elektronikus eszközök az életünk részévé váltak, ugyanakkor a megnövekedett mobilitással és produktivitással együtt az akkumlátorok élettartamával kapcsolatos problémák is felmerültek,” nyilatkozta Simon Keighley a Verbatim kiegészítőkért és periférikus eszközökért felelős termékmenedzsere. „A Verbatim új Power Pack termékcsaládja nyugalmat biztosít a vásárlónak, sokoldalúságával, kényelmességével és magas szintű hordozhatóságával. Használata egyértelmű és problémamentes, elég feltölteni, majd csatlakoztatni hordozható eszközünkre, ha plusz energiára van szükség.”

A termékek többféle kapacitással és stílusban is kaphatóak, beleértve egy 10 000 millimaperórás változatot is. A Verbatim Power Pack család tagjai megnövelik az akkumlátorok élettartamát így ideális megoldást jelenthetnek üzleti úton, nyaraláskor, kempingezéskor vagy bármilyen más esetben, amikor hiányzik a hálózatról való utántöltés lehetősége. Mindegyik kiegészítő akkumlátor formaterve rendkívül karcsú a jobb hordozhatóság érdekében, azonban még így is képesek bármilyen energiaigényes hordozható elektronikus eszköz utántöltésére.

Dual USB Power Pack

Ez a töltő egyesíti magában a kényelmet és a rugalmasságot, eszközeinket két USB-porton keresztül is tölthetjük vele. Képes egyszerre két okostelefon, vagy akár egy iPhone és egy iPad töltésére. Egyetlen feltöltésből képes teljesen újratölteni egy iPad-et, miközben 40 százaléknyi energia megmarad egy másik eszköz számára. Egy teljes feltöltés 42 órányi* extra beszélgetési időt, 120 órányi* zenehallgatást, vagy 30 órányi* videolejátszást jelent. Rendszeres utazók és üzletemberek számára ideális, ez a modell rendelkezik a legnagyobb újratöltési kapacitással. A Dual USB Power Pack külön iPad porttal és USB porttal rendelkezik, így akát több eszközt is tölthetünk egyszerre. Rendkívül erős, 10 000 milliamperórás akkumlátor található benne, formaterve ugyanakkor ennek ellenére is karcsú, súlya pedig kicsi, így könnyedén becsúsztathatjuk az utazótáskába, hátizsákba vagy aktatáskába. Ajánlott fogyasztói ára: 12250 forint.

AA Power Pack

Könnyedén átalakít négy darab alkáli, vagy újratölthető AA elemet, így azokról tölthetjük iPhone-unkat, iPod-unkat, Micro-USB eszközünket, e-könyv olvasünkat vagy vezetéknélküli fejhallgatónkat. A Power Pack-kel nincs szükség konnektorok keresésére, feszültségátalakító cipelésére vagy konnektor adapterre. Egyetlen töltésből 100 százalékig újratölthetjük iPhone készülékünket. Mérete kisebb mint egy iPhone-é és mindössze 40 grammot nyom, így mindig magunkkal vihetjük. Az AA Power Pack az bárhol segítségünkre lehet eszközünk újratöltésében egy AA elem kényelmével, miközben kisebb mint egy telefon. Ajánlott fogyasztói ár: 2875 forint.

Ultra-Slim Power Pack

Ezt a modellt a mobil felhasználók igényeinek  figyelembe vételével tervezték, mindössze 50 grammos súlyával könnyen a zsebbe csúsztatható. A hordozható eszköz egy 1200 milliamperórás lítium-ion akkumlátort tartalmaz és tökéletes társ azok számára, aki némi plusz energiát vinnének magával könnyedén, legyen akár üzletember, kiránduló vagy diák. Ideális iPhone-hoz, okostelefonhoz, iPodhoz, MP3 lejátszókhoz és Bluetooth-eszközökhöz. Egy teljes feltöltés 8 órányi* extra beszélgetési időt, 23 órányi* zenehallgatást és 6 órányi* videólejátszást jelent. Ajánlott fogyasztói ára 4175 forint.

Portable Power Pack

A zsebben elférő töltő segítségével extra beszélgetési időhöz juthatunk, vagy többet játszhatunk, ha váratlan események történnek, késik a gépünk, vagy simán csak több szórakozásra vágyunk. A  mobiltelefon méretű eszköz kényelmes és stílusos. 2200 milliamperórás lítium-ion akkumlátorával, és micro-USB töltőkábelével bármikor feltölthetjük iPhone,- vagy iPad-, vagy iPod-készülékünket vagy okostelefonunkat. Akár 14 órányi extra beszélgetési időt is jelenthet, ha nálunk van. Ajánlott fogyasztói ára: 4825 forint.