12.8 C
Budapest
Thursday, April 18, 2024

Verbatim Executive Secure USB meghajtó | fototv.hu

Bár a pendrive-ok nem tartoznak oldalunk fő profiljához, egy elvesztett adathordozóm után úgy gondoltam nem árt erről is beszélni néha. Egy fotósnak ugyanis gyakran a munkája és ezáltal megélhetése foglalja a különbőző adathordozókon a megabájtok sokaságát.    

Mivel általában hajlamosak vagyunk utólag sopánkodni, nem árt odafigyelnie egy képpel, videóval vagy akár hanggal foglalkozó szakinak, hogy megfelelően tárolja és archiválja anyagait. Az adatmentésről most nem is beszélve, mindig ügyelni kell fájlaink biztonságára, hiszen kicsit túlozva, de gyakran az életünk is rajta van. Íme egy biztonságosnak tűnő pendrive a Verbatim kínálatából.

Sajtóbejelentés:

Egy pendrive elvesztése vagy ellopása katasztrofális következményekkel járhat, ha a fontos személyes, vagy üzleti adatok rossz kezekbe kerülnek. A Verbatim új Executive Secure USB meghajtója a legmodernebb 256 bites hardveres AES titkosítással és beépített biztonsági vezérlővel akadályozza meg, hogy adataink illetéktelenekhez kerüljenek.

A beépített jelszavas védelemmel együtt a könnyen kezelhető és megbízható USB meghajtó a piacon az egyik legbiztonságosabb eszköz érzékeny adatok tárolására és hordozására. A jelszókezelő alkalmazás 20 sikertelen bejelentkezési kísérlet után törli az összes adatot az eszközről, hogy illetéktelenek semmiféleképpen se férhessenek hozzá adatainkhoz.

Maga az USB csatlakozó behúzható, így a tároló külön kupak nélkül is védve marad a mechanikai hatásoktól. Beépített LED jelzi a működést és az adatátvitelt, ami 11 MB/mp olvasási és 8 MB/mp írási sebességgel történik. Az adatok másolása, olvasása, a fájlok szerkesztése közben a pendrive önműködően, folyamatosan titkosít a háttérben, anélkül, hogy a felhasználónak oda kéne figyelni erre.

A 4GB-os Executive Secure nettó 6000 Ft-tól, 8 GB-os 9100 Ft-tól, 16 GB-os 16000 Ft-tól már elérhető az üzletekben.


 

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles