13 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Vanguard újdonságok augusztusra | fototv.hu

A nyár vége felé Magyarországra is megérkeztek a Vanguard márka legújabb (év eleji bejelentés) állvány kiegészítői és tokjai. Érdemes kiemelni a BBH-100 gömbfejet, az autóablakra szerelhető, sőt super clamp-hez hasonló PH-240 fejet. Az idén EISA díjas GH-100 pisztoly-gömbfejnek már meg is érkezett a nagyobb teherbírású testvére, mely GH-200 névre hallgat.

Sajtóbejelentések:

ICS tokok: objektív, váz és vaku tárolására alkalmas

Az ICS kamera táska csomag megbízható védelmet nyújt DSLR vázunknak és tartozékainak. A vastag belső kárpitozás véd a sérülésektől, szennyeződésektől és a nedvességtől. Az összekötő kampó biztonságosan tartja a tokot, így bárhova magunkkal vihetjük, a hozzáférés pedig nagyon gyors. A váz tokhoz memóriakártya, a vakutokhoz pedig elemtartó van beépítve, a teljes esővédelemről külön huzat gondoskodik.

PH sorozat: Az ablakra szerelhető állványfej

Kapd el a pillanatot a helyszíntől függetlenül. Nincs állványod? A PH panoráma fejes ablakra szerelhető tartók egyedi alappal és csúszásgátlós alappal készülnek. Könnyen szerelhetők járművek ablakaira, állványokra, csöves szerkezetekre, és egyéb helyekre lehetővé téve, hogy a fényképező gépek, kamerák és távcsövek stabil alapon könnyed forgatással legyenek használhatók.

BBH-100 gömbfej

A Vanguard csúcskategóriás BBH sorozatú gömbfeje a fő elvárásokat mind magába foglalja – pontosság, kényelem, teherbírás és könnyed használat. Függetlenül a fényképezőgép pozíciójától a Rapid Level System lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép tökéletesen vízszintben legyen gyorsan és hatékonyan. Mikor a kamera pozícióban van a rögzítés a helyén tartja. Ez, együtt a két vízmértékkel biztosítja az állvány egyensúlyát és teszi lehetővé a tökéletes pontosságot.

GH-200 pisztolymarkolatos gömbfej

A gömbfej precizitását kiváló ergonómikus kezeléssel ötvözve a GH-200 lehetővé teszi, hogy a kamerát, vagy a távcsövet a lehető leggyorsabban pozícionáljuk. Ez a jól megtervezett gömbfej iparágvezető pisztolyfogantyús GPR (befogó, pozíciónáló, kioldó) rendszerrel van ellátva, amely 360 fokban forgatható, és lehetővé teszi, hogy a kamerát könnyen befogjuk, pozícionáljuk, illetve leszereljük. Egykezes, maximális kényelmet nyújtó, jól kezelhető fogantyúja szabaddá teszi a másik kezet, így azt az objektív beállítására megfelelően használhatjuk. A kezelő kar lehajlása 360 fokos pásztázó mozgást tesz lehetővé, míg -32-től +90 fokban oldalirányban, illetve -8-tól +90 fokban előre-hátra dönthető.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles