23.9 C
Budapest
szombat, augusztus 13, 2022
Kezdőlap!frissítveVancsó Zoltán - Szunnyadó értelem | fototv.hu

Vancsó Zoltán – Szunnyadó értelem | fototv.hu

Vancsó Zoltán kiállítása 2014. február 19-én nyílik meg az Artphoto Galériában. A kiállítás díjtalanul megtekinthető, a Szunnyadó értelem című fotóalbum a helyszínen megvásárolható.

Vancsó Zoltán fényképe a Szunnyadó értelem c. kiállításról

A kiállítás megtekinthető:

2014. február 19-től március 21-ig.

H?Sz?P: 14?19, Szo: 11?14,

valamint előzetes egyeztetés alapján. e-mail-ben: contact@artphoto.hu

telefonon: +36 20 9381711

Helyszín:

Artphoto Galéria (Budapest, XI. ker. Bartók Béla út 30.)

A belépés díjtalan.

Vancsó Zoltán: Nagyvárad, Erdély - 1995

"Azon fotográfusok közé tartozom, akik legtöbbször előre kitalált koncepció nélkül, spontán és váratlan, különálló történéseket, rezdüléseket fürkészve járják a világot fényképezőgéppel a nyakukban. Ez az alkotói attitűd végtelen szabadságot biztosít a fotós számára, és lehetővé teszi, hogy csak azokban a pillanatokban nyomja le az exponálógombot, amikor valóban egy izgalmas, meghökkentő vagy épp egy harmonikus jelenet szemtanúja. Ha nincs előzetes téma, szerkesztői vagy egyéb felkérés, akkor nem kell mindenáron megszületnie egy képsorozatnak. Az egyetlen fontos dolog, hogy mindig olyan fotó szülessen, amely függetlenül a legtöbbször nem is létező koncepciótól, önálló világot teremt. Azok a fotográfusok, akik ezt az alkotói szemléletet részesítik előnyben, nehezen törnek utat maguknak a mai, kurátorok által uralt, erősen trend- és koncepcióalapú művészeti szcénában, ahol gyakran fontosabb a kontextus, mint maga a kép. (Folytatás a Szunnyadó értelem című fotóalbum előszavában.)

A fotóalbum megvásárolható a helyszínen, a Mai Manó Ház könyvesboltjában, valamint megrendelhető a photovancso webshopban és a contact@artphoto.hu címen. Máshol nem. A kiadvány ára 3.400 Ft.

Sok szeretettel ajánlom mindenkinek,

Zoltán

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Budapest
tiszta égbolt
23.9 ° C
24.4 °
21.3 °
55 %
2.2kmh
0 %
szo
30 °
vas
32 °
hét
34 °
ked
35 °
sze
36 °

További friss hírek