Vancsó Live 2.0 | fototv.hu

0
0

Vancsó Zoltán fotógráfus új slide show estje dupla könyvbemutatóval. Egy könyv, amely húsz évig készült ? és egy másik, amelyben egyetlen éles kép sem szerepel… A bemutató 2013. november 6-án 19:30-kor kezdődik az EuroCenter Moziban. Jegyek korlátozott számban kaphatók!  A belépőjegy ára 1450 Ft, amely teljes egészében levásárolható ? több könyv vásárlása esetén akár többszörösen is.

Vancsó Zoltán fotógráfus új slide show estje dupla könyvbemutatóval.

Rendkívüli esemény egy fotográfus számára, ha exkluzív fotóalbum formájában is bemutathatja többévi munkáját, kiváltképp ha egyszerre két könyve is megjelenhet. Vancsó Zoltán fotográfus új, önálló fotóalbumai a sors szeszélyének és sokévi kitartó munkának köszönhetően, 2013 őszén, egyidőben látnak napvilágot.

A két könyv:

? Nemlét és örökkévalóság között ? 208 oldal, 88 fekete-fehér és 88 színes fotó, Emil Cioran román?francia filozófus írásaival

? Álomvölgy ? Az üresség felfedezése ? 128 oldal, 64 színes fotó, Győrffy Ákos Haza című kötetének részleteivel.

A fotóművész közel kétezer, korábban számára ismeretlen zenemű közül választott ki 14-et a két sorozat képeihez. Az est során a Bersarin Quartet, Anna Rose Carter, a Field Rotation, Sven Grünberg, a Hammock, Bob Holroyd, a Planetarium, a Waves on Canvas és Ben Woods műveiből hallunk részleteket.

Helyszín: EuroCenter Mozi (1032 Budapest, Bécsi út 154. Tel. (06)-1-999-6161)

Időpont: 2013. november 6. 19:30

Az előadásról bővebben itt olvashattok: http://www.photovancso.com/actual

Egy rövid video előzetest pedig itt találtok:

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!