17.6 C
Budapest
Wednesday, September 27, 2023

Vallomások képekben – fotókiállítás | fototv.hu

Egy holnapi kiállítás megnyitójára hívjuk fel a figyelmet, melynek helyszíne a Nemzeti Táncszínház Kerengő galéria. A FotóOktatás fotóiskola Haladó Művészfotó kurzus végzett hallgatóinak kiállítása. A megnyitó időpontja: 2014. január 8. 18 óra

Vallomások képekben kiállítás képe

Helyszín: Nemzeti Táncszínház, Kerengő galéria

Cím: 1014 Budapest, Színház utca 1-3.

A kiállítást megnyitja: Eifert János AFIAP és Imre Tamás EFIAP fotóművészek

Fényképészet, sokan használják ezt az összetett szót egy pillanat megörökítése után, de igazából a napi sok 10.000 fotó közül az emeli ki a művészi alkotásokat, hogy azok, fénnyel-képpel és ésszel készülnek, a szakma is ezt a szót használja. FÉNY-KÉP-ÉSZ!

Az alkotók vallomásai, saját impresszióik a látott világról, mindazt elmesélik ki milyen benyomással éli meg a képi képzetet a valósághoz képest. A fotográfia oly szerteágazó, hogy a különféle témákat és érzelmeket mindenki másképpen látja és láttája. Az esztétikai élményt fotográfiákba sűríteni izgalmas, de egyben nehéz feladatok elé állítja hallgatóinkat. Az elkészült művek sokszor tükörképet adnak készítőjük lelki állapotáról a világot alkotott nézetükről.

A fotográfiai ismeretek magas szintjét segíti elsajátítani a FotóOktatás fotóiskola, amelyet Imre Tamásné Anikó és Imre Tamás EFIAP fotóművészek vezetnek, olyan tanárok közreműködésével, akik szakmájukat-művészetüket magas szinten gyakorolják.

www.fotooktatas.hu

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,472RajongókTetszik
196KövetőKövetés
630FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles