0.2 C
Budapest
Sunday, December 10, 2023

Új Canon LEGRIA HF R videokamerák | fototv.hu

A Canon tegnap 3 új Full HD videókamerát mutatott be a Legria sorozatból. A LEGRIA HF R68-at, a LEGRIA HF R66-ot és a LEGRIA HF R606-ot. A kamerák 32x-es optikai zoommal, széles látószögű objektívvel és Zoom Framing Assist funkcióval rendelkeznek.

Canon LEGRIA HF R606 modell

Sajtóbejelentés:

Budapest, 2015. január 5. ? A Canon ma három új Full HD videokamerát mutatott be: a LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 és LEGRIA HF R606 modelleket. A különleges családi események lenyűgöző megörökítéséhez és megosztásához tökéletes megoldást nyújtó új videokamerákkal egyszerűen készíthetünk kreatív kisfilmeket, amelyekkel a pillanatok újra és újra átélhetők.

Örökítse meg a legszebb emlékeit

A Canon Full HD videorendszerét és a kiváló minőségű DIGIC DV4 processzort ötvöző új videokamerák garantálják, hogy a család legemlékezetesebb pillanatai kiemelkedő részletességgel maradhassanak meg az utókornak. A 32x-es optikai zoomos optikával és 57x-es kibővített zoommal felszerelt modellek óriási szabadságot kínálnak a legkülönfélébb jelenetek, a közeli és távoli tárgyak megörökítéséhez.

A Zoom Framing Assist funkciónak köszönhetően a családtagok a nagy teljesítményű zoom használatakor sem fognak kicsúszni a képből. A dedikált keresőgombot lenyomva tartva a videokamera automatikusan megkeresi a témát és segíti a zoomolást. Biztosra veheti, hogy még a közeli felvételek is rázkódásmentesek lesznek, mert az intelligens képstabilizátor (Intelligent IS) automatikusan kompenzálja a kéz remegését, így magabiztosan rázoomolhat arra, ami a távolban történik.

Ha pedig szélesebb látószögre lenne szükség, akkor a LEGRIA HF R68-hoz tartozó 26,9 mm gyújtótávolságú széles látószögű objektív könnyen felszerelhető, így szép panorámaképek alkothatóak, de a nagyobb épületek, vagy egy nagy társaság is könnyen elfér a képen.

Jó szórakozás az egész családnak

A felvételekhez kreatív funkciók társíthatók gyorsan és egyszerűen az új és könnyen alkalmazható rögzítési módoknak köszönhetően. A ?lassított felvétel? móddal akár felére csökkentheti jelenet sebességét ? ez jól jön például ha a gyerek első gólját szeretnénk részletesen megörökíteni ?, vagy akár 1200-szorosra is gyorsíthatjuk azt, ha a naplementét vagy egy kalandos vezetési élményt szeretnénk gyorsítva összefoglalni.

A különleges családi pillanatok dokumentálásához a Baby módban készült felvételek egy külön albumba kerülnek, ahol azonnal megtalálhatóak, lejátszhatók és könnyedén megoszthatók a legközelebbi hozzátartozókkal. Hogy az emlékek még véletlenül se törlődhessenek le, a fájlzárolási funkcióval letiltható az állományok törlése vagy szerkesztése, így a legértékesebb pillanatokat a gyerekek is kockázat nélkül nézegethetik.

Ossza meg a felvett emlékeket

A napi felvételek könnyen megoszthatók más NFC-kompatibilis eszközökkel1, így például az okostelefonokkal, táblagépekkel és a Canon frissen bejelentett Connect Station CS100 eszközével. A tartalom könnyen feltölthető a közösségi oldalakra, de akár a felhőszolgáltatókhoz is, így könnyedén megoszthatóak a világ bármely pontján található más személyekkel.  A LEGRIA HF R606 emellett a FlashAir2 SD-kártyákkal is kompatibilis ? így a felvételek dedikált internetkapcsolat nélkül is megoszthatók, tárolhatók és lejátszhatók okostelefonokon vagy a táblagépeken.


1 Csak LEGRIA HF R68 és LEGRIA HF R66

2 A FlashAir? SD-kártya vezeték nélküli flashmemória-eszközt és vezeték nélküli LAN technológiát is tartalmaz ? így az okostelefonon vagy táblagépen található alkalmazást használva lehetővé teszi az elkészült anyag megosztását, tárolását és lejátszását. Teljes mértékben kompatibilis az SD-Association által kidolgozott SD-kártya szabvánnyal.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles