4.4 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Továbbfejlesztett COOLPIX sorozat | fototv.hu

Minden igényt kielégítő, divatos fényképezőgépek: az érintőképernyőtől a nagy teljesítményű, nagy látószögű 26-szoros zoomobjektívig

Amszterdam, Hollandia, 2010. február 3. – A Nikon örömmel jelenti be izgalmas fényképezőgépek sorozatát, amelyek a COOLPIX kompakt digitális fényképezőgépek kollekciójának új tagjai. Megtalálható köztük a Nikon első Full HD-fényképezőgépe, egy kompakt érintőképernyős modell, valamint egy kompakt fényképezőgép 15-szörös zoomobjektívvel felszerelve. A fényképezőgépek az S3000 és S8000 modelleket követve teszik teljessé az új kollekciót.

Mark Pekelharing, a Nikon Europe B.V. fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „Legyen szó a legtöbb funkcióval ellátott fényképezőgépről, egy kedvező árú modellről vagy akár egy igazán divatosról, a COOLPIX sorozat mindenki számára megfelel. Mindazonáltal garantáljuk, hogy mindegyik fényképezőgép a Nikontól elvárható minőséget nyújtja és a lehető legkönnyebbé teszi a kiváló fényképek készítését.”

S4000: szórakoztató, divatos és intuitív

A legújabb technológia és divat követőinek ideális ez a 12 megapixeles fényképezőgép. A 7,6 cm-es, intuitív és karcsú érintőképernyő révén könnyedén hordozható. A képernyő érintésével áttekintheti az összes fényképet, az érintéses kioldás használatával való fényképezés során pedig a fényképezőgép a megérintett elemre automatikusan beállítja a megfelelő élességet és expozíciót. Videót is rögzíthet a nagyfelbontású (HD) videó funkció segítségével. A nagy látószögű 4-szeres NIKKOR zoomobjektív mindig éles képeket biztosít. A négy fejlett elmosódásgátló funkció minimálisra csökkenti a téma mozgásából, a gyenge fényviszonyokból vagy a fényképezőgép rezgéséből eredő bemozdulás hatását. Az érintőképernyőhöz tartozó toll segítségével a fényképezőgépen is könnyen és gyorsan retusálhatja a fényképeket. Feljegyzéskészítő és rajzoló funkciók szintén a rendelkezésére állnak.

A COOLPIX S4000 modell fekete, bronz, rózsaszín, valamint csillogó vörös színekben kapható.



A funkciókban gazdag P100

Azoknak készült, akik a legtöbbet várják a kompakt fényképezőgépüktől. Ez a modell átmenetet képez a kompakt és a tükörreflexes fényképezőgépek között, és lehetővé teszi, hogy a fotós minden témát és motívumot kiváló minőségben örökíthessen meg. A nagy látószögű, 26-szoros NIKKOR zoomobjektív extra alacsony fényszóródású (ED) üvegével a fényképezés nagyobb szabadságát nyújtja, egyben mindig biztosítja, hogy kristálytiszta fényképek készülnek. A forradalmi, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő továbbfejlesztett érzékenységet nyújt és csökkenti a zajt, így gyenge fényviszonyok mellett is szép felvételeket készíthet. A 10,3 megapixel jóvoltából pedig a legapróbb részleteket is megörökítheti, valamint kiváló minőségű nagyításokat nyomtathat. Legyen nappal vagy éjszaka, a Full 1080p HD-videófelvétellel mindig kiváló videókat készíthet: sztereó hang, optikai zoom, automatikus élességállítás. Mindez másodpercenként 30 képkockában rögzítve. A fényképezőgép által nyújtott technológia nem jelenti azt, hogy feláldoztuk a könnyű használhatóságot: külön videórögzítő gomb és 7,5 cm-es, elforgatható LCD-monitor gondoskodik a kényelemről. Csak a látott képpel törődjön: az öt elmosódásgátló beállítás a segítségére lesz.

A COOLPIX P100 modell fekete színben lesz megvásárolható.

L110: lenyűgözően sokoldalú

Az L110 modell egyesíti a magas szintű technológiát a könnyed használattal. Megbízható partner a fontos pillanatok megörökítéséhez. A nagy látószögű, 15-szörös NIKKOR zoomobjektív kimagasló precizitást és éles felbontást nyújt. Választhat gyönyörű fényképek vagy sztereó hanggal ellátott, kiváló HD-videók készítése közül, majd bármit kényelmesen megtekinthet a nagyméretű és nagyfelbontású, 7,5 cm-es LCD-monitoron. 12,1 megapixel, ötféle elmosódásgátló funkció, kényelmes fogás, 1 cm-es makró, valamint 15 motívumprogram gondoskodik arról, hogy a fényképek mindig jól sikerüljenek. Az alacsony energiafelhasználású L110 modell több fényképet tud készíteni, mint a legtöbb AA-elemekkel működő digitális fényképezőgép. Így sem otthon, sem külföldi utazásai során nem kell aggódnia, hogy nem fog tudni fényképezni. (Fekete és vörös színekben kapható)

L21 és L22: vidám és kedvező árú fényképezőgépek

Mindkét modell használata könnyű és szórakoztató. Ideális választás a család minden tagja számára a kiváló fényképek gond nélküli készítéséhez. Az L22 nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-kijelzőjével könnyedén lehet fényképeket készíteni és megtekinteni. A beépített elektronikus rázkódáscsökkentés, mozgásérzékelés, automata programválasztó, valamint az egyszerű automatikus mód garantálják, hogy a beállítások megváltoztatása nélkül is szép felvételeket készíthet. Az intelligens portrérendszer ügyel rá, hogy mindenki rajta legyen a fényképen. A nagyméretű gombok, külön fényképezés- és visszajátszás-módokkal biztosítják a problémamentes használatot. Mindkét modell képes videók rögzítésére és hagyományos AA-elemekkel működtethető.

Az L21 modell sötétbarna, rózsaszín, valamint ezüst színekben kaphatóaz L22 modell pedig fekete, vörös, valamint ezüst színekben kerül forgalomba.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles