Tamron Fotópályázat 2014 | fototv.hu

0
0

Nevezz a Tamron Magyarország fotópályázatán és nyerj egy Tamron 16-300-as objektívet vagy Tripont vásárlási utalványt! Nevezési és szavazási határidő 2014. augusztus 20.

Tamron Fotópályázat

Mi kell egy jó fotóhoz?

Van, akinek sikerül 5 pontban megfogalmazni a választ, de akad olyan is, akinek egy lexikon is kevés lenne a téma körüljárásához. Azonban van néhány tényező, amiben a legtöbben egyetértenek. Egyik ezek közül, a jó pillanat.

Ja, hogy ettől a választól féltél? Akkor bizonyára neked is csúszott már ki a markodból néhány megismételhetetlen pillanat akár tétovázás, akár egy fránya objektívcsere miatt?!

Íme, egy remek lehetőség, hogy legalább egy hátráltató tényezőt – a sok közül – örökre kiiktass. Ne cserélj objektívet, ha jön a jó pillanat: legyen nálad TAMRON 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD MACROobjektív. Kiváló utazáshoz, makrózáshoz, városi vagy vidéki csavargáshoz. Ha ez nálad van, nem kell más objektív!

Most egy szerencsés nyerni fog egy TAMRON 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO objektívet!

Nyeremények

Fődíj

1 db 190 000 Ft értékű TAMRON 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO objektív

II. helyezett

30 000 Ft értékű Tamron vásárlási utalvány, melyet a Tripontban lehet levásárolni.

III. helyezett

15 000 Ft értékű Tamron vásárlási utalvány, melyet a Tripontban lehet levásárolni.

Szabályok

  • Dolgozz össze két képet, amit ugyanabból a perspektívából, irányból készítettél. Az egyiket nagylátószögű, a másikat pedig tele állásban bármilyen objektívvel. (Érvényes az a nagylátószögű kép, amit 16-40 mm közötti gyújtótávolság tartományban készítettél és az a tele kép, amit 250-300 mm gyújtótávolság tartományban készítettél.)

  • Készíts a két képből egy közös képet (legalább 1Mb-os méretben), de tartsd meg az eredeti képeket (a gépeden), mert az EXIF adatok ellenőrzéséhez a nyertesektől be fogjuk kérni ezeket.
  • Add le a pályázatodat 2014. augusztus 20.-ig a nevezési lap kitöltésével az oldal bal felső sarkában látható nevezési profilra kattintva.
  • Kérd meg a barátaidat, családodat, hogy szavazzanak a te fotódra.
  • Pályázni és szavazni – a kép feltöltési pillanatától kezdve – egészen 2014. augusztus 20.-ig tudtok. A beérkezett pályázatok közül a 15 legtöbb szavazatot kapott fotó egy szakmai zsűri elé kerül, akik kiválasztják a 3 legjobb/legötletesebb/legszebb képet. A nyerteseket a Tamron Magyarország Facebook-oldalán és Cultest rendszerüzenetben értesítjük.

    Kérdéseid esetén, állunk szíves rendelkezésedre: info@tripont.hu

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!