Sportélmény Fotókiállítás | fototv.hu

0
0

2010. augusztus 3-án, ünnepélyes keretek között nyitották meg a Sportélmény Fotókiállítást a Magyar Sport Házában, ahol a VI. Budapesti Nagy Sportágválasztó által meghirdetett fotópályázat nyertes és kiemelkedő munkáit mutatták be.    

 A díjazott alkotók Molnár Zoltántól, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkárától, Lukács Zsuzsannától, a Sportért Felelős Államtitkárság kabinetfőnökétől, Dragóner Ildikótól, a Nemzeti Sportszövetség marketing tanácsosától, valamint a Képes Sport képviseletében Berta Mihálytól vehették át a díjakat.

A kiállítás augusztus 31-ig látható a Magyar Sport Házában, ezt követően pedig 2010. szeptember 17-18-án a VII. Budapesti Nagy Sportágválasztón tekintheti meg a közönség.

Sajtóbejelentés:

Megnyílt a SPORTÉLMÉNY Fotókiállítás

A májusi VI. Budapesti Nagy Sportágválasztó apropóján a szervezők „SPORTÉLMÉNY” címmel fotópályázatot hirdettek meg. A pályázaton a rendezvényen készített fotókkal lehetett részt venni, hivatásos és amatőr fotósoknak egyaránt. A fotók lehetséges témája: a VI. Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvény – a helyszíni események megörökítése, olyan pillanatok megragadása, melyek visszaadják a rendezvény szellemiségét (pl. sport és ember kapcsolata, sportág kipróbálása, élsportoló-gyerek kapcsolata, sport szépsége stb.), egyszóval tükrözik, hogy a sport élményt ad!

A pályázati kiírásra 351 kép érkezett be.

A pályázatokat elbíráló zsűri tagjai: Kozmann György, olimpiai bronzérmes kenus, Csabai Edvin tizenhétszeres világbajnok maratoni kenus, Kovács Gergely, a Képes Sport újságíró-szerkesztője és Tasnádi Dávid, a Képes Sport képszerkesztője, valamint a Nagy Sportágválasztó szervezőbizottsága.

Szilvási Zoltán – Jobb csapott Doba István – Mirror horror

A kiállítást augusztus 3-án ünnepélyes díjátadóval nyitották meg a Magyar Sport Házában.

A díjakat Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, Lukács Zsuzsanna, a Sportért Felelős Államtitkárság kabinetfőnöke, Dragóner Ildikó, a Nemzeti Sportszövetség marketing tanácsosa, valamint a Képes Sport képviseletében Berta Mihály adta át.

A díjazottak:

I. helyezett: Korecz Márk (Fót). Kép címe: Csak egy pici kell.

Díj: 150 000 Ft

II. helyezett: Doba István (Solymár). Kép címe: Szinkronban.

Díj: 60 000 Ft

III. helyezett: Szilvás Zoltán (Budapest). Kép címe: Jobb csapott.

Díj: 40 000 Ft

Képes Sport által odaítélt „Művészi különdíjban” részesült: Doba István (Solymár).

Kép címe: „Mirror horror”.

Díj: egy éves Képes Sport előfizetés és ajándékcsomag

Sportágválasztó különdíjban részesült:

Tóth Imre (Mezőtúr).

Díj: INTERSPORT ajándékutalvány 30 000 Ft értékben

Bartók Andrásné (Leányfalu)

Díj: INTERSPORT ajándékutalvány 20 000 Ft értékben

A kiállításon 105 fotót tekinthet meg a közönség. A díjazott képeken túl, a következő pályázók képeiből látható válogatás: Cseh Norbert, Dobrovits Ádám, Forgó Béla, Hajas József, Kovács József, Kürti János, Marton Bea, Molnár Szabó Beáta, Oroszi Beáta, R. Kóródi Zsuzsa, Szabó Viktor, Újvári Gábor.

A kiállítás augusztus 31-ig látogatható a Magyar Sport Házában, hétköznaponként 8.30 és 16.30 óra között.

(Cím: 1143 Budapest, Istvánmezei út 1-3. – AULA)

A kiállítás megjelenését a Magyar Sport Házában a BMSK Zrt. támogatta.

A fotókiállítás anyaga ezt követően a VII. Budapesti Nagy Sportágválasztón, 2010. szeptember 17-18-án lesz megtekinthető, 9 és 17 óra között. (Cím: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A).

További információ:www.sportagvalaszto.hu