5.3 C
Budapest
Monday, April 22, 2024

Sony távcsőkamerák | fototv.hu

A japán multimédia óriás újabb piaci résre lelt a nagy teljesítményű távcsövek és Full HD -3D képrögzítő eszközök között. A Sony DEV digitális távcsövek 10x optikai zoomot, képstabilizátort és hátsó megvilágítású CMOS képérzékelőt kaptak.

     

A DEV-3 és DEV-5 modellek közös tulajdonsága, hogy Sony G szériás 10x zoomobjektívet kaptak (f1.8-3.4), melyhez természetesen optikai képstabilizátor társul. A szenzorok 4.2 megapixeles 1/4 ” méretű hátsó megvilágítású Exmor R CMOS érzékelők, melyekkel a Full HD videókon kívül 7.1 megapixeles állóképeket is készíthetünk.

Kapunk autofókuszt és Bionz képfeldolgozó processzort és konstrukcióból adódóan 3D felvételezési lehetőséget. Nagyfelbontású videókat Full HD méretben készíthetünk 2D és 3D módban is, AVCHD 2.0 formátum szerint. 2D-ben használva elérhető 50i, 60i és 60p képfrissítési sebesség, kapunk mikrofon bemenetet és HDMI kijáratot is.

 

  

A két modell között az alapvető különbség az, hogy nagyobb DEV-5 binokulár optikai zoomja 20x-ra bővíthető a Sony speciális digitális zőőmjának segítségével, valamint a nagytesó GPS modult is kapott, így bármilyen helyszínen menthetőek a geo tagg adatok.

 

A két DEV távcső valószínű nálunk az ára miatt nem fog különösebben hódítani, a kisebb DEV-3 1400 dollárért, nagyobb tesú 5-ös 2000 dollárért keresi majd gazdáit idén novembertől.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles