12.8 C
Budapest
Thursday, April 18, 2024

Sony tavaszi termékbemutató | fototv.hu

A Sony is bemutatta az újságírók és kereskedők számára 2013-as tavaszi termék portfólióját. A bemutatóra az Experidance Házban került sor, ahol ceremóniamesteren kívül tánc show színesítette a programot.


A Sony rendezvényén odafigyeltek a szervezők, hogy ne hosszan slideshow-kkal vagy prezentációkkal ?untassák? az egybegyűlteket, gyakorlati bemutatóra és látványra helyezték a hangsúlyt. A színpadon Rab Sándor, a Sony magarországi irodájának vezetője, majd a FotoTV nézői számára is ismerős Kis Attila termékspecialista beszélt. Attila ismertette a gyártó legújabb NFC (Near Field Communication) technológiát támogató készülékeit, melyek mindösszesen egy érintés segítségével képesek egymáshoz csatlakozni.

Fotós és videós szempontból most nem hullt le a lepel semmiről, a CES idején bejelentett, és az azt követő februári termékeket lehetett kipróbálni a touch&try szekció folyamán. Persze volt rengeteg fej- és fülhallgató, Xperia mobiltelefon, televízió, ráadásul egy 4K felbontású TV demó verzióját is kiállították. Érdekesség volt az igényes kompakt WX300 és a hatalmas, 50x zoomátfogású HX300. De nem maradhatott ki a TD30 3D videókamera vagy az AS15 akciókamera sem a sorból.

Kis Attila a vezeték nélküli NFC kapcsolatról beszélt és mutatta be azt a Sony audió eszközein
Táncos móka az előadások végén

Jecsi Dávid termékmenedzser mutatta be részletesen a Sony tavaszi fotó- videó termékpalettáját
Sony Cyber-Shot HX300 zoombajnok a kézben
Az AV termékekről részletes informáckat és bemutatót találhatnak olvasóink azAudio&Vision Online cikkében

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles