8.1 C
Budapest
Thursday, April 18, 2024

Sony HVL-F43M külső vaku | fototv.hu

A Sony HVL-F43AM sikere után most megérkezett a HVL-F43M külső vaku, amely még szélesebb körű kompatibilitást ígér, megőrízve a Sony villanók elfordíthatóságát és aktuális innovatív kialakítását.

Az F43M az új típusú vakupapuccsal

Sajtóbejelentés:

Új sokoldalú külső vaku a Sonytól

Megérkezett a HVL-F43M külső vaku. Népszerű elődjének, a HVL-F43AM modellnek sikerét követve kiemelten fontos eleme lehet minden képalkotó felszerelésnek.

Míg az F43AM az A-bajonettes fényképezőgépek tökéletes kiegészítője volt, az új F43M még több készülékkel kompatibilis. A Multi Interface vakualjzatnak köszönhetően a Sony SLT-A99, SLT-A58, NEX-6, HDR-VG900, HDR-VG30, Cyber-shot? HX50, RX1/RX1R és RX100 II modelljeihez is csatlakoztatható. Az új vakut a Minolta és a régebbi Sony DSLR és SLT fényképezőgépek tulajdonosai pedig az ADP-AMA adapterrel helyezhetik fel készülékükre. A Multi Interface vakualjzat egy középérintkezős vakusaru, amely a stúdióvakuk kioldójának a fogadására is alkalmas.

A korábbihoz hasonlóan a legújabb modell is Quick Shift Bounce rendszerrel teszi lehetővé a vaku fejének kioldógomb-benyomás nélküli gyors elforgatását, biztosítva ezzel a tökéletes megvilágítást álló és fekvő formátumban egyaránt.

Az új modell folyamatos fényű lámpával rendelkezik, így a full HD videók készítésére még olyan helyzetekben is lehetőséget ad, amikor kevés a természetes fény. Az F43M erős LED fényének köszönhetően az ellenfényes tárgyak, interjúalanyok, partik vagy esti jelenetek megörökítése sem jelent nehézséget. A strapabíró, por- és cseppálló váz megbízható segítség lehet hétköznapi, beltéri és extrémebb kültéri fotózásnál egyaránt.

A professzionális többvakus képek rögzítéséhez akár három külső fényforrás is csatlakoztatható vezeték nélküli vakuvezérléssel. A természetesebb színek és a megfelelő fehéregyensúly elérésében az ?Auto White Balance? funkció lesz a fotós segítségére a színhőmérséklet adatainak kijelzésével.

A Sony új HVL-F43M külső vakuja Európa-szerte elérhető lesz 2013 júliusától.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles