10.8 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Sony HDR-AS20 akciókamera | fototv.hu

Bár már a nyár elején bejelentette a Sony akciókamera családjának új tagját, a nyaralások alakalmával rengeteg lehetőség van egy víz- és ütésálló videókamera kihasználására. A picra csak most érkező Sony HDR-AS20 a korábbi modellekhez hasonlóan nagy dinamika átfogású és részletgazdagságú Exmor R CMOS szenzort használ, melyre egy minőségi Zeiss lencse továbbítja a fénysugarakat.

Sony ActionCam HDR-AS20

Sajtóközlemény:

Örökíts meg minden izgalmas pillanatot az újSony HDR-AS20 akciókamerával

  • A SteadyShotTM még intenzív mozgás közben is tiszta és remegésmentes képeket biztosít
  • Az ultraszéles látószögű ZEISS? Tessar? objektív és a beépített sztereó mikrofon az élethű POV videókért és a tiszta hangzásért
  • Az Exmor RTM CMOS szenzor elképesztően részletgazdag Full HD videókat és állóképeket készít 50p minőségben, még kedvezőtlen fényviszonyok között is
  • Szerkeszd meg képeidet és videóidat a PlayMemories HomeTM alkalmazással

A nyár már javában tombol, ez az időszak pedig kiváló lehetőségeket nyújt, a Sony HDR-AS20 akciókamerának a bizonyításra, hogy bármilyen körülmények között megállja a helyét.

A ZEISS? Tessar? széleslátószögű, 170°-os – SteadyShot alkalmazás esetén 120° – objektív révén még a legapróbb részletek is láthatóvá válnak. A SteadyShot aktív üzemmód segítségével minimálisra csökkentheti a rázkódás okozta elmosódásokat. Így aktív sportolás, kerékpározás vagy motorozás során is könnyedén elkészítheted remegés- és vibárciómentes videóidat. A készülékbe épített sztereó mikrofon által a felvételek még élethűbbek lesznek, a tiszta és természetes hangzásnak köszönhetően.

Sony ActionCam HDR-AS20

A hátsó megvilágítású Exmor R szenzor még szürkületkor is kiváló minőségű Full HD videókat és lenyűgöző állóképeket garantál. A nagy bitsebességű 28Mbps mód biztosítja a lehető legrészletesebb felvételeket, még mozgalmasabb jelenetek rögzítése esetén is.

Az készülék RM-LVR1 Live-View távvezérlő segítségével könnyedén csatlakoztatható Wi-fihez. Ráadásul ezzel a vízálló, csuklón viselhető kiegészítővel egyszerűen megtekinthetőek az elkészült képek, illetve egyszerre akár öt akciókamera is távvezérelhető. Ez pedig különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, mikor a kamera nehezen elérhető helyeken van, például egy bukósisakon.

A maximális rugalmasság kedvéért, ha a kamerát véletlenül, vagy akár szándékosan fordítva szerelnéd fel, a gép a képeket automatikusan megfordítja.

Sony ActionCam HDR-AS20

Ez a könnyű action cam igazi társ, bármerre is járunk. Az aerodinamikus kialakításának köszönhetően a légellenállás sem okoz neki gondot, ha szélsebesen egy dombtetőről tekerünk lefelé, vagy éppen az első ejtőernyős ugrásra készülünk.

Az akkumulátor üzemideje még tovább növekedett az elődhöz képest, így Wi-fi kapcsolattal már folyamatosan (körülbelül) 130 percen keresztül rögzíthet bármit (kikapcsolt Wi-fivel körülbelül 150 perc) ? tökéletes lehetőség,például egy hosszú kerékpár túra megörökítésére.

Ha egy fárasztó és élményekben gazdag nap után leülsz a számítógép elé, a Sony ingyenes PlayMemories Home alkalmazása segítségével elkészült anyagaidat megszerkesztheteted, vagy akár megoszthatod ismerőseiddel a Facebook?-on vagy a YouTubeTM-on. Az új Video Merge applikáció lehetővé teszi, hogy a különböző kamerákkal készített képeket, akár egy felvétellé szerkeszd meg. (Szükséges a PlayMemories Home 3.1.10 vagy újabb verziója Windowsra, és 1.1.10 vagy újabb verziója Macintoshra)

Sony ActionCam HDR-AS20

HDR-AS20 ? technikai tulajdonságok

Képszenzor

1/2.3 típusú (7.77mm) 11.9 megapixeles hátsó megvilágítású Exmor R CMOS szenzor

Processzor

BIONZ?

Videó formátumok

MP4: MPEG-4 AVC/H.264

Videó módok (felbontás)

PS: 1920 x 1080 60p/50p

HQ: 1920 x 1080 30p/25p

STD: 1280 x 720 30p/25p

SLOW: 1280 x 720 60p/-

SSLOW: 1280 x 720 120p/-

VGA: 640 x 480 30p/25p

Objektív

ZEISS Tessar? F2.8

Fókusztávolság (35mm egyenértékű)

SteadyShot OFF: 15.3mm (170°)

SteadyShot ON: 21.3mm (120°)

Képstabilizáció

elektronikus SteadyShot

Több kamera irányítása

max. 5 egység

Jelenet módok

Auto/Víz alatti

GPS

Nincs

USB töltés

Igen

Multi/Micro USB Terminal

Igen (Micro USB kompatibilis készülékek támogatása)

Wi-Fi

Igen

NFC

Nem

Méretek (szélesség x magasság x mélység) (akkumulátorral)

Kb. 24.5mm x 47.0mm x 82.0mm

Memória kártya támogatás

Memory Stick Micro? (Mark 2)

Micro SD/SDHC/SDXC Memory Card (4-es vagy magasabb osztályú)

Súly (csak a fő egység)

Kb. 58g

Súly (akkumulátorral)

Kb. 83g (NP-BX1 akkumulátorral)

Kiegészítők

újratölthető akkumulátor (NP-BX1)

Micro USB kábel

Felhasználói kézikönyv

Vízálló tok (SPK-AS2)

öntapadós rögzítő (VCT-AM1)

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles