Sony DSC-H20 ultrazoom | fototv.hu

0
0

Megérkezett a tavalyi H10 utódmodellje a Sony DSC-H20 ultrazoom. Az érzékelőt és az objektívet is a 10-es szám határozza meg, az elektronikát a BiONZ képfeldolgozó processzor hajtja. A felhasználóbarát automata funkciók és beállítások mellett manuális vezérlést és optikai képstabilizátort is ígér a ”kisnagy” Cybershot.    

A Sony kompakt termékvonalának egyik zászlóshajójaként vonja fel vitorláit a Cyber-shot DSC-H20

A készülékbe egy 10,1 megapixeles, 1/2,3”-es Super HAD CCD érzékelő került, ezt hivatott kiszolgálni a 10x-es átfogású (39-390mm) Carl Zeiss zoomobjektív, melyben optikai képstabilizátor dolgozik a bemozdulás mentes fényképek érdekében. A gép hátuljára egy fix 230 400 képpontos 3” Clear Photo LCD Plus kijelző került, mely nagyobb színtér megjelenítésre képes. A többi bejelentett modellhez hasonlóan a H20-ban is megtaláljuk az automata/ intelligens témaprogram felismerést (iSCN- 8 prgrammódal, tárgy, ember, ellenfény és alulvilágítottság felismeréssel), a mosoly érzékelős önkioldót, az emberi arcok megjegyzésére is képes arcfelismerő fókuszállást és a pislogás megelőzést. A BiONZ processzor maximum ISO 3200-as érzékenységen csillapíthatja a képzajt, valamint a dinamika tartomány optimalizáció is a legújabb H- készülék ismérvei közé tartozik.

A nagyfelbontású videó funkció sem maradhatott ki a gépből, 30 kép/mp-es frissítéssel készíthetünk HD videókat (1280×720). Ehhez a felbontáshoz persze a HDMI kimenet is dukál, ezt sem hagyták le a tervezők.

A 250g tömegű fényképezőgépet InfoLITHIUM akkumulátor hajtja, a képeket Memory Stick Duo, Pro Duo vagy Pro HG Duo memóriakártyákra menthetjük. Sony DSC-H20 ultrazoom 280 dollár körüli áron kerül majd a boltokba.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!