11.8 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Sony Cyber-shot RX100 Mark II és RX1R exkluzív előzetes | fototv.hu

Múlt héten a Sony szakmai bemutatót tartott legújabb profi kompaktjaival a főszerepben. A helyszínen lehetőség volt pár felvételt is készíteni, mielőtt még a készülékek tovább indultak a következő országba. A Sony szakembere, Kiss Attila mutatja be a FotoTV nézőinek a gyártó prémium kompaktjainak legújabb generációját.

Egymás mellett a két újdonság - Sony Cyber-shot DSC-RX100 II és RX1R

A videóban az új funkciókra és szolgáltatásokra térünk ki, az elődökről mindenki megtalálja a legfontosabb információkat a FotoTV.hu weboldalán. Az RX100 Mark II-es verziójában igyekeztek kijavítani az elődmodell hiányosságait, így például kihajtható LCD kijelzőt és aktív vakusarut is kapott a készülék. A korábban általunk is tesztelt, a világ első full frame mérető képérzékelővel ellátott kompaktjának, a Sony RX1-nek az R-verziójából hiányzik az aluláteresztő szűrő, így még részletgazdagabb képminőséget nyújt az RX1R

Az alábbi videóban az RX100 II-vel készített néhány videó snitett fűztük össze, az 50p rátát 25fps-re csökkentetteük, ezen kívül semmyilen korrekciót vagy módosítást nem hajtottunk végre.

A képgalériában található fényképek letölthetőek teljes felbontásban, mindegyikük Sony Cyber-shot DSC-RX100 II vagy DSC-RX1R fényképezőgépekkel készült.

Sony Cyber-shot DSC-RX100 II és RX1R preview

Egymás mellett a két újdonság - Sony Cyber-shot DSC-RX100 II és RX1R

Kattints a képre a galériáért!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles