13 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Sony Cyber-shot DSC-HX50V | fototv.hu

A Sony tovább növelte a kiváló képminőséget biztosító HX kompakt kategóriájának zoom teljesítményét, megérkezett a Cyber-shot HX50 30x optikai átfogással. A készülékbe belekerültek a gyártó legfontosabb szolgáltatásai és újdonságai: 20 megapixeles Exmor R CMOS érzékelő, 24-720mm Sony G objektív képstabilizátorral, közel 1 millió képpontos LCD kijelző, Full HD videó, GPS modul és mindösszesen 272g-os tömeg (akkuval és memóriakártyával).

A világ legkisebb és legkönnyebb 30-szoros optikai zoommal felszerelt fényképezőgépe:

Sony Cyber-shot DCS-HX50

A Sony új Cyber-shot? HX50 modellje beépített képstabilizátorral, nagy sebességű autofókusszal és 20,4 megapixeles felbontással debütál.

Az okostelefon-méretű HX50 számos beépített funkciójának köszönhetően visszaadja a képkészítés élményét. A továbbfejlesztett optikai képstabilizátornak köszönhetően a zsebfényképezőgép 30-szoros nagyításnál is kétszer stabilabb elődjénél, a HX200V készüléknél, videofelvételek esetén még mozgás közben is kompenzálja a fényképezőgép rázkódását (Active Mode). A korábbi verzióhoz képest az autofókusz is több mint kétszeresére gyorsult. Az Exmor R CMOS szenzor és a BIONZ processzor kivételesen gyenge fényviszonyok között is kiemelkedő minőségű képek készítését teszik lehetővé.

Sony Cyber-shot DCS-HX50

A tapasztaltabb fotósok kedvéért a HX50 olyan manuális finomhangolási lehetőségekkel is rendelkezik, mint a záridő-beállítás vagy a P/A/S/M módok. A többfunkciós vakupapucshoz a vaku mellett mikrofon is csatlakoztatható, amely a Full HD (50 p) videofelvételhez kifinomultabb hangminőséget biztosít. A Multi Terminal csatlakozó segítségével a készülék vezetékes távirányításra is képes, így videofelvételek készítése közben akár zoomolhatunk is a távirányító segítségével.

Sony Cyber-shot DCS-HX50

A beépített Wi-Fi segítségével az elkészült fényképek és videók gyorsan és könnyen megoszthatóvá válnak. A HX50 kompatibilis a TRILUMINOS technológiával, így valósághű, gazdag és természetes színvilágú képeket jelenít meg minden TRILUMINOS technológiát alkalmazó képernyőn. Az X-típusú lítium-ion akkumulátor mérete minden korábbi elődjénél kisebb, de egyetlen töltéssel akár 400 fénykép elkészítésére is képes.A HX50 fényképezőgép a kreativitásnak is teret enged. A 9 különböző képeffekt közül három panorámafelvétel készítése esetén is alkalmazható, videorögzítésnél pedig 4 effekt választható.

Sony Cyber-shot DCS-HX50

A Cyber-shot? HX50 2013. májustól lesz elérhető Európában, a tengerentúlon 450dolláros áron debütál.

http://www.sony.hu

https://www.facebook.com/SonyMagyarorszag

Építési minőség                     75%
Ergonómia és kezelhetőség                    
Fénymérés és fókuszálás                    
Képminőség RAW                    
Képminőség JPEG                    
Kevés fény & magas ISO                    
Kijelző és kereső                    
Szolgáltatások                    
Videó funkció és minőség                    
Mennyire jó vétel?                    

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles