24 C
Budapest
Monday, July 22, 2024

Sony Alpha SLT-A58 | fototv.hu

Új taggal bővült a Sony féligáteresztő tükrös SLT DSLR családja, a középkategóriában elhelyezkedő A58 tovább viszi az SLT-k gyors sorozat felvételi lehetőségét, 8 kép/mp sebességet garantál teljes felbontásban AF mellett. 20.1 megapixeles CMOS érzékelőt és 800×600 pixeles OLED Elektronikus EVF keresőt találunk benne.

Sajtóbejelentés: Sony SLT- A58 ? a spontán pillanatok megörökítéséhez

A Sony új, féligáteresztő tükrös technológiával felszerelt 20,1 megapixeles fényképezőgépe a gyors és pontos autofókusznak, valamint a másodpercenként 8 kép készítésének köszönhetően biztosíték arra, hogy minden fontos pillanat maradandó emlékké váljon.

A kompakt fényképezőgépek egyszerű kezelhetősége és a magasabb árkategóriájú digitális tükörreflexes fényképezőgépek extra funkciói egyesülnek az új Sony ?58 cserélhető objektíves fényképezőgépben. A gyors exponálást a féligáteresztő tükör technológia segíti, a tökéletes képélességet az exponálás sebességéhez alkalmazkodó pontos fókusz biztosítja.

A Sony ?58 lelke a legújabb fejlesztésű, 20,1 effektív megapixeles Exmor APS HD CMOS szenzor. Ehhez csatlakozik a továbbfejlesztett BIONZ képalkotó motor és az extra széles ISO 100-16 000 közötti érzékenységi tartomány, amelynek köszönhetően kivételesen részletgazdag állóképek és Full HD videók rögzíthetők rendkívüli fényviszonyok között is a 35-féle cserélhető A-bajonettes objektívek bármelyikével. A gép rázkódása miatt keletkező elmosódásokat a vázba épített képstabilizátor-rendszer akadályozza meg, amellyel még hosszabb expozíciós idő és nagyon széles zoom esetén is éles képet készíthetünk kézből történő fotózással.

Az ?58 a Tele-zoom Continuous Advance Priority AE módban 8 képkocka/másodperces sorozatfelvételt képes készíteni. A 15 pontos autofókusz-rendszert kiegészítő Lock-on autofókusz még gyorsabb és pontosabb követést tesz lehetővé, ami mozgó tárgyaknál és jeleneteknél különösen éles, fókuszált képeket eredményez.

A fényképezőgép egy új OLED Tru-Finder elektronikus keresőt kapott, amely képes valós időben mutatni a kompenzációs hatás-, a rekesz-, az ISO- és a fehéregyensúly-beállítások értékeit, így megkönnyítve a tökéletes kép elkészítését. Ebben segít az Auto Object Framing funkció is, amely automatikusan felismeri a képen látható tárgyakat, személyeket, majd a körülményekhez képest a lehető legjobb kompozíció szerint vágja meg a képet. A fényképezőgépbe továbbá 15 olyan művészi képhatás is beépítésre került, mint a játék-fényképezőgép, részleges színkiemelés vagy a monokrómeffektus.

A bejelentés idejében a Sony ?58 a világ első A-bajonettes cserélhető objektíves fényképezőgépe, amely támogatja az új Sony BRAVIA televíziókban is megtalálható TRILUMINOS színalkotó technológiát, amely az ultra realisztikus, még élénkebb és természetesebb színvilágért felelős.

Az új Sony ?58 fényképezőgép kreatív használatáról az A-bajonettes objektívek széles körű, 35 darabból álló választéka is gondoskodik.

Az új Sony ?58 féligáteresztő tükrös fényképezőgép áprilisban lesz elérhető Magyarországon.

Technikai jellemzők:

SLT-A58

Képalkotó szenzor

Exmor APS HD CMOS

Pixelek száma (effektív)

Körülbelül 20.1 megapixel

Érzékenységi

ISO 100 ? 16000 (25600 Multi Frame NR-rel)

Fókuszrendszer

15 pontos (3 pontos célkereszt-érzékelő, Tele-Zoom módban)

Sebesség (max.)

5 képkocka/mp (8 képkocka/mp Tele-zoom Continuous Advance Priority AE módban)

Videorögzítés

Quick AF Full HD Movie (AVCHD 1920×1080, 50i/25p)

Elektronikus kereső

OLED Tru-Finder 100%-os látószöggel

LCD-kijelző

460000 LCD-képpont, 6.7 cm (2.7?) széles, forgatható, megdönthető kijelző

Képkompozíciós funkciók

Auto HDR; Kézben tartott szürkületi; Sweep Panoráma; Elmosódás csökkkentés; Multi Frame zajcsökkentés

Képstabilizációs rendszer

SteadyShot INSIDE (rázkódáscsökkentés)

Beépített vaku

GN 10

Interfész

HDMI; Multi Interface vakupapucs; Multi Terminal; Memory Stick Duo / SD kártya bemenet

Képi hatások

11 mód, 15 effektus

Méretek

Körülbelül 128.6 x 95.5 x 77.7 mm

Tömeg (csak váz)

Körülbelül 492 gramm

Készíthető képek száma

690 kép (kereső használatával)/ 700 kép (LCD monitor használatával)

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles