26.9 C
Budapest
péntek, augusztus 19, 2022
Kezdőlap!frissítveSamsung NX300 első benyomások | fototv.hu

Samsung NX300 első benyomások | fototv.hu

A Beton Stúdió adott otthont a Samsung NX300 MILC fényképezőgép hazai premierjének, az esemény szervezettségén érződött, a Samsung Mobile részlegének hála végre megfelelő helyre került a koreai gyártó nálunk eddig némileg mostohagyerekként kezelt termék szegmense.

Tágas és kiváló helyszínnek bizonyult az óbudai Beton műterem, ahol szerencsére nem kellett hosszas prezentációkat végighallgatni, főként a lényegről, a Samsung NX300-ról szólt a bemutató. Vigh Attila marketing menedzser előadása után mindenki kipróbálhatta a gyártó jelenleg legnagyobb tudású MILC tagját, méghozzá öt különböző témájú és kialakítású helyszínen.

Minden megfelelően be volt világítva, találtunk egy gyönyörűséges régi Ford Mustang-ot, a gyors mozgás lekövetését és a sorozatfelvételt egy futsal-dekázó bajnok hölgyön lehetett tesztelni. Lehetett balett táncosokat is fotózni, az emeleten a 60mm-es Schneider macro objektív társaságában egy Lego város mindennapjaiba tekinthettünk bele. Kihagyhatatlan volt a modell fotó mini stúdió is, ahol WiFi-vel volt összekötve az NX300 és egy GalaxyTab, a képek pedig egyből megjelentek egy nagyméretű LED televízió készüléken.

SAMSUNG NX300-zal készült fotó ISO1600-as érzékenységen, teljes méretben letölthető

előző oldalkövetkező oldalimage

A CIKK MÉG NEM ÉRT VÉGET, KÉRLEK LAPOZZ!

Budapest
tiszta égbolt
26.9 ° C
27.3 °
26.7 °
53 %
4.1kmh
0 %
pén
38 °
szo
27 °
vas
25 °
hét
26 °
ked
28 °

További friss hírek