7.3 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Rollei Sportsline 62 Dual LCD | fototv.hu

Rendkívül olcsó időjárásálló fényképezőgépet dob piacra a Rollei, mely ráadásul a hátsó mellett elülső LCD kijelzővel is rendelkezik, megkönnyítve az önportrék készítését.  

 

Sajtóbejelentés:

Ez a kemény kialakítású kompakt fényképezőgép ellenáll a víznek, a hónak és a jégnek. A Sportsline 62 Dual LCD egy kiváló árérték arányú fényképezőgép, amely társa lehet a kalandok során. Legyen az egy hegyi túra vagy egy vadvízi evezés vagy akár egy homokos tengerparti nyaralás vagy 3 méter mélyen történő búvárkodás, a Sportsline 62 Dual LCD mindig készen áll hogy Önnel tartson. A kettős kijelzővel segítségével tökéletes önarcképet tud készíteni. Nincs többé bizonytalanság, hogy mi kerül a képre, hiszen a fényképezőgép elejébe épített 1.8” méretű monitor mindent megmutat. A kamera hátoldalába egy 2.7” méretű LCD kijelzőt tettek. Az új 10 megapixeles érzékelővel rendelkező fényképezőgép 3 méter mélységig vízálló és kialakításának köszönhetően porálló is. A videókat ( 30 kép másodpercenként ) ragyogó HD minőségben ( 720p ) rögzíti. A robosztus kialakítása ellenére ( méretek: 97.5 x 61.5 x 23.5 mm ) bármely zsebben kiválóan elfér.

Műszaki tartalmát tekintve kiváló felszereltségű a fényképezőgép, hiszen egy kitűnő precíziós lencsét ( F=1:2.8 ), USB 2.0 nagysebességű kimenetet, 3 másodperces pre-record videó funkciót és 8x-os digitális zoomot kapott. Tekintve, hogy a készülék garantáltan ütésálló 1,5 méter magasról leejtve és nagyon egyszerű a kezelhetősége, kiválóan alkalmas lehet gyerekek számára is. Az energiát két hagyományos AAA elem biztosítja, memóriája SD és SDHC kártyákkal bővíthető 32 GB-ig.

Elérhetőség és ár:

A Sportsline 62 Dual LCD március végétől lesz kapható az üzletekben rózsaszín,

narancssárga, kék, zöld és ezüst színekben, 22.990.-Ft-os tervezett fogyasztói áron.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles