24 C
Budapest
Monday, July 22, 2024

Red Dot díjat kapott az E-PL1 | fototv.hu

A PEN E-PL1 nyerte el a Red Dot Design Award termékdizájn díját

 

Sajtóközlemény:

Az új Olympus PEN ismét izgalomba hozza a fotóipart. Korábban felhasználóbarát kezeléséért és az SLR képminőségért vívta ki a szakértők elismerését – most pedig a kiemelkedő formatervezés miatt kapott elismerést.

“Minden termék, mely Red Dot díjat kap, nemzetközi dizájnszakértőkből álló zsűrit győz meg. A győztes termékeket remek formatervezés és innováció emeli ki a tömegből. Ez az, amit a világ egyik legrangosabb dizájnversenyén a vezető minőségi dizájn jelképének számító díjjal jutalmazunk.” mondja a Red Dot elnöke, Dr. Peter Zec.

A PEN E-PL1 ideális azok számára, akik a tükörreflexes gépeket túl bonyolultnak tartják, de nem akarnak lemondani a tükörreflexes minőségről. A beépített vakuval és a megfelelő beállítás kiválasztását segítő Élőkép rendszerrel felvértezett E-PL1 az amatőr és profi fotósok nagyszerű társává válik. A kompakt és pillekönnyű kivitelnek köszönhetően pedig a fényképezőgép végre mindig nálunk lehet. Az Olympus Europe fogyasztói termékek részlegének vezetője, Nacho Abia megjegyzi: “El vagyunk ragadtatva. Kiderült, a piac nem csak a PEN gépeink forradalmi technológiájáért rajong. A dizájn ugyancsak igazi sikertörténet.”


A PEN E-PL1 kit ajánlott fogyasztói ára 174.990.-

www.olympus.hu


 

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles