Profoto B1 Location Kit | fototv.hu

0
0

A Profoto ma bejelentette új vakuszettjét. A készlet tartalmaz 1 db kényelmes hátizsákot, 2 db B1 vakuegységet, 2 db akkumulátort, 2 db töltőt. A B1 vaku legfontosabb funkciói a TTL-mérés és a vezetéknélküli működés.

Profoto B1 Location Kit

Sajtóbejelentés:

A B1 vaku TTL funkciójával a legmostohább kültéri megvilágítási körülmények között sem kell lemondanod a ragyogásról – lehetsz te a legfényesebb. Ezzel együtt a vezeték nélküli működés felszabadítja a kreativitásodat, ezekkel a vakukkal felszerelkezve, szabadjára engedett vadnak érezheted magad a természetben.

A tervezésnél fontos szempont vot a kényelmes hordozhatóság. Ezt szolgálja a jól szabott hátizsák, ami tartalmazza a 2 db B1 vakut, a 2 db akkumulátort, a gyorstölt (1 óra alatt teljes töltöttség az akkuknak) és egy bármilyen szabványos szivargyújtóhoz csatlakoztatható autos töltő, szintén a mobilitás és kültéri munkák szolgálatában.

A Profoto B1 legfigyelemreméltóbb funkciója mindig is a TTL-mérés, és a vezeték nélküli működés volt. Mindkét funkció ugyanazt az üzenetet közvetíti: a B1 nem stúdióvaku, hanem helyszíni fotózáshoz tervezett hordozható vakuegység. A TTL funkció ragyog a legfényesebben a kihívást jelentő fényviszonyokban. A vezeték nélküli működés felszabadítja a kreativitását, és arra sarkallja, hogy szabadon fusson a vadonban!

Az új Profoto B1 helyszíni készletet ezt szem előtt tartva terveztük. A készlet tartalma a következő:

2 db B1 hordozható vakuegység, amellyel könnyen hozhat létre remek megvilágítást. Az akkumulátoros áramellátással, és kábelek nélkül bárhova magával viheti, és oda teszi, ahova akarja. Adja hozzá a teljesítményt, a sebességet, és a fényformálási lehetőségeket, amikért a Profoto lámpák ismertek.

  • 2 db Li-ion akkumulátor, amely 220-50000 villanást nyújt egyetlen feltöltéssel a vaku kimenetétől függően
  • 1 db 4,5 A-es gyorstöltő, ami mindössze 1 óra alatt újratölti a Li-ion akkumulátort, valamint biztonságos, és nagyon könnyen használható
  • 1 db 1,8 A-es autós töltő, ami a szivargyújtóba dugva 2 óra alatt tölti fel az akkumulátort
  • 1 db M-es testre szabott hátizsák kényelmes pántokkal, állítható rekeszekkel, és oldalzsebekkel állványok szállításához

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!