12.6 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Photoexpo a Lurdy Házban | fototv.hu

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a PHOTOEXPO. A programra a hétvégén kerül sor, helyszín a Lurdy Ház. Előadásokkal, tucatnyi fotózási lehetőséggel, termékbemutatókkal várják a fényképezés szerelmeseit.

Photoexpo

Az előző évekhez hasonlóan idén is a legnagyobb hazai fotótechnikai kiállítás, valamint hasznos előadások sora és rengeteg fotózási lehetőség vár Téged is!

Alig 3 héttel a világ legnagyobb fotós eseménye, a kölni Photokina után itt lesznek először láthatóak és kipróbálhatóak a fotós világ legújabb fejlesztései.

Oktatás:

Stúdiófotózás oktatáson vehetsz részt a PHOTEXPO Oktatás termében!

A SZAKMAI belépő megvásárlásával lehetőséged van résztvenni egy egyedülálló oktatásban. Két berendezett műteremben, két különböző világítástechnikát sajátíthatsz el kiscsoportos oktatás során. Persze nem csak meghallgathatod a szakmai információkat, hanem a gyakorlatban is kipróbálhatod a hallottakat és Te is készíthetsz szép fotókat. A stúdiófotózás nem ér véget az exponálásnál, a két műterem után a harmadik helyszínen a kép feldolgozásának rejtelmeibe vezet be egy profi retusőr. Az oktatást mindkét napon gyakorlott fotós oktatók végzik.

Az oktatások 10 fős csoportokban zajlanak. A három helyszínes képzés időtartama 60 perc. Az oktatáson való részvételre egész hétvégén 20 percenként vannak időpontok, melyekre az Oktatás terem bejáratánál tudsz regisztrálni.

Előadások:

Előadások A PHOTOEXPO mindkét napján igzalmas és értékes előadásokkal várnak kiváló magyar fotósok, akik közül sokan a területük legjobbjai. Ha szeretnél igazán jó fotósoktól ellesni néhány szakmai fogást vagy akár csak meghallgatni néhány fotós sztorit, akkor itt a helyed!

NAGYTEREM ELŐADÁSOK

A Nagyteremben többek közt a legismertebb hazai sztárfotóssal, Nánási Pállal is találkozhatsz. Előadóink valóban izgalmas témákat boncolgatnak a glamour fotózástól egészen az asztrofotózásig. A Nagyterem előadásai már az ALAP belépővel is látogathatóak, így mindenki számára elérhetőek. Ne hagyd ki Te sem az érdekes információkat!

ELŐADÓTEREM PROGRAM

Az Előadóterem szakmai programját úgy állítottuk össze, hogy aki szeretne jobban elmélyülni a fotózás világában és valóban használható tudásra szert tenni, az itt megtalálja a számításait. A szakma elismert fotósai és előadói adják át tudásuk legjavát. Az előadók nevei garanciát nyújtanak a magas minőségre: Jung Zseni, Bakcsy Árpád, Ritter Doron, Maklári Tót Attila és a vdART photo csapata.

Az Előadóterem programjain SZAKMAI belépővel vehetsz részt. Az Előadóteremben zajló előadásokra egyszerre maximum 250 főt tudunk beengedni. A SZAKMAI jegyet váltott látogatók a rendezvény nyitásától kezdődően az Előadóterem bejáratánál regisztrálhatnak az egyes előadásokra.

Az előadásokon említett egyes témákat a gyakorlatban is megfotózhatod a FOTÓZÁS teremben.

Fotózások

A kiállítás és az előadások mellett természetesen a fotózás is főszerepet kap az idei PHOTOEXPO programjában.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles