0.2 C
Budapest
Sunday, December 10, 2023

Photoexpo 2015 | fototv.hu

Idén is lesz Photoexpo, új helyen és időben. A szervezők 2015. november 28-29-én a Millenáris D épületében várják az érdeklődőket. Most már a Photoexpo nem csak vásár, hanem konferencia is.

Photoexpo 2015

PHOTOEXPO: új helyen és időben

Új helyszínen, minden eddiginél színesebb programokkal várja a fotósokat a legnagyobb hazai fotográfiai szakkiállítás és vásár.

Nagy átalakuláson megy át a fotográfia szinte minden ága. A kompaktokat váltják az okostelefonok, a DSLR-eket a MILC-ek szorongatják, a fotóriportereket iPhone-ra cserélik, és még lehetne sorolni. Persze a sok elsőre negatívnak tűnő változás mellett rengeteg pozitívumról is beszélhetünk. Soha ilyen jó minőségben nem tudtunk felvételeket készíteni és soha nem állt még ennyi hasznos eszköz a fotósok rendelkezésére, hogy a lehető legjobb képet vagy videót készíthessék.

Photoexpo 2015

A PHOTOEXPO 2015-ben is teljes, átfogó képet kínál a fotós piacon elérhető termékekről, csak egy kicsit másképp. A kiállítók minden eddiginél komolyabb megjelenéssel, fotózásokkal, mini workshopokkal és előadásokkal várják a látogatókat. Így a legtöbb eszközt nem csak kézbe venni és körbeforgatni lehet majd, hanem gyakorlatban kipróbálni is.

A PHOTOEXPO idéntől nem csak vásár, de konferencia is, ahol kezdő, amatőr és hobbifotósok mellett a hivatásos fotográfusok is gyarapíthatják a tudásukat. Az esküvőfotósokat, a természetfotósokat és a fotóriportereket külön teremben várjuk, ahol ismert és elismert előadók segítik őket nem csak a legújabb trendek megismerésében, de a munkájukhoz kapcsolódó egyéb információk elsajátításában is. Soha Magyarországon nem volt még olyan program, ahol egy-egy fotós szakág képviselői ennyi ismerettel gazdagodhattak volna. A 20-25 perces előadások szüneteiben természetesen lehetőségük nyílik az egymással való konzultációra is.

Helyszín: Budapest, Millenáris D épület

Időpont: 2015. november 28-29. (szombat-vasárnap)

Részletek:https://www.facebook.com/events/863592530390112/ és http://photoexpo.hu/

Egy kis videó a tavalyi évről:

A jegyek értékesítése november elején indul. Ha szeretnél biztosra menni, akkor jelezd a www.photoexpo.hu oldalon, és ők elsők között értesítenek a jegyértékesítés indulásáról.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles